Tandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah
  • Air ProTandha Kayu Dekorasi Rumah

Tandha Kayu Dekorasi Rumah "Sugeng rawuh"

Wenehi tandha kayu iki kanggo dekorasi omah kanthi "welcome" seni kawat kanggo kanca minangka acara rumah tangga. Kayu kanthi aksen logam. 19.29 "x 5.91" Kalebu hardware kanggo nggantung. WELCOME METAL & TANDA WALL WOOD - Dekorasi Rumah - 1 Piece

Model:KH19900

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tandha kayu dekorasi omah "welcome" seni kawat

Wood Signs Home Decoration

Tandha kayu iki minangka tandha "kawat" dekorasi omah minangka tambahan seni sing apik kanggo dekorasi omah sampeyan. Nampilake latar mburi kayu alam lan "sambutan" sing ditulis nganggo logam seni tembok iki cocog kanggo digantung ing kantor utawa dapur lawang. Wenehi tandha kayu iki kanggo dekorasi omah kanthi "welcome" seni kawat kanggo kanca minangka acara rumah tangga. Kayu kanthi aksen logam. 19.29 "x 5.91" Kalebu hardware kanggo nggantung. WELCOME METAL & TANDA WALL WOOD - Dekorasi Rumah - 1 Piece

Kayu iki menehi tandha dekorasi omah kanthi ukuran seni kawat: 19,29 € Lx5,91â € ™ Wx0.98â € ™ H

Bahan: cemara Cina, kawat

Werna: kayu alami lan ireng pedesaan

Wujude: segi papat

Bobot net: 1,12lbs

Fitur-fitur hiasan kayu saka kayu kanggo dekorasi rumah â € œWelcomeâ €:

OurWood pratandha dekorasi omah â € œselamatâ € seni kawat minangka aksen pedesaan sing cocog karo kebutuhan ruang sampeyan! Cocog banget kanggo digantung ing ndhuwur lawang.

Digawe saka kayu lan kawat sing padhet;

Kayu alam lan kabel ireng rampung;

Fitur ukara "Sugeng Rawuh";

Kabeh acara cocog;

Wis siyap dipasang ing tembok;

ora dibutuhake hardware gantung tambahan

Informasi pangiriman kanggo kayu tandha dekorasi omah â € œ welcomeâ € wire art:

Wood Signs Home Decoration

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa pratandha Kayu kanggo dekorasi omah â € œdhukung rega seni kawat?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Wood Signs Home Decoration

Panas Tags: Tanda Kayu Dekorasi Rumah "Sambutan" Kawat Seni, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.