Baki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam
  • Air ProBaki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam

Baki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam

Baki tandur kayu kanthi gagang logam katon apik ing meja ruang makan, ottoman, meja kopi, utawa gubuk. Sampeyan bakal kaget kepiye aksesori sederhana bisa ngikat kamar bebarengan. Baki bar antik minangka hadiah sing apik banget - kanggo pesta rumah tangga, ulang taun, dina ibu utawa ulang taun. Becik digawa menyang piknik nalika nganakake pesta.

Model:H20644

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baki tandur kayu kanthi gagang logam S / 2

Wood Planter Tray With Metal Handles

Yen sampeyan duwe dekorasi pedesaan ing omah pertanian, mula sampeyan bakal seneng nampan layanan pedesaan pedesaan sing udan! Baki tandur kayu kanthi gagang logam katon apik ing meja ruang makan, ottoman, meja kopi, utawa gubuk. Sampeyan bakal kaget kepiye aksesori sederhana bisa ngikat kamar bebarengan. Baki bar antik minangka hadiah sing apik banget - kanggo pesta rumah tangga, ulang taun, dina ibu utawa ulang taun. Becik digawa menyang piknik nalika nganakake pesta.

Baki tandur Kayu iki kanthi logam nangani nampan porsi kayu digawe saka komposit kayu lan kayu lapis direklamasi, dicet nganggo trendi coklat putih kanthi trendi, dipasang ing permukaan sing alus, nanging tetep ana kabeh kuwalitas sing ndadekake deso lan endah. Dheweke sampurna kanggo nyedhiyakake panganan lan omben-omben, utawa kanggo nyimpen aksesoris - kayata remote, tombol, lan kertas.

 

Baki tandur kayu kanthi ukuran gagang logam: L: 21.65 "L x 14.76W x 1.38" H, S: 18.11â € Lx12.4â € Wx1.18â € H,

Bahan: Kayu lapis, kayu sing direklamasi

Werna: Cuci putih lan gagang logam ireng

Wujude: segi papat

Fitur tray Tanduran kayu kanthi gagang logam:

Kerajinan komposit kayu lan kayu lapis sing direklamasi nganggo gagang logam;

Rustin, gaya omah pertanian;

Gawenan tangan lan rampung;

Rampung coklat kepenak sing apik banget;

Gagang wesi tahan lama.

Informasi pengiriman kanggo nampan Tanduran kayu kanthi gagang logam:

Wood Planter Tray With Metal Handles

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 10000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa nampan Tanduran kayu kanthi rega logam?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 500 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 500PCS.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Wood Planter Tray With Metal Handles

Panas Tags: Baki Tanduran Kayu Kanthi Gagang Logam, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Tiongkok, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Home DÃ © cor

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.