Sideboard Cuci Putih
  • Air ProSideboard Cuci Putih
  • Air ProSideboard Cuci Putih
  • Air ProSideboard Cuci Putih
  • Air ProSideboard Cuci Putih
  • Air ProSideboard Cuci Putih
  • Air ProSideboard Cuci Putih
  • Air ProSideboard Cuci Putih

Sideboard Cuci Putih

White Wash Sideboard minangka aksen sing apik gayane lan serbaguna. Cocog kanggo dipasang ing ruang tamu utawa kamar turu, White Wash Sideboard dilengkapi lawang dobel, rak interior lan kaca ngarep.

Model:KH20513

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sideboard Cuci Putih

Antique Double Door Curio Cabinet In White Wash Sideboard

White Wash Sideboard minangka aksen sing apik gayane lan serbaguna. Cocog kanggo dipasang ing ruang tamu utawa kamar turu, White Wash Sideboard dilengkapi lawang dobel, rak interior lan kaca ngarep. Rampung pigura putih kanthi ngumbah putih lan kasusahan kanthi gampang nglengkapi macem-macem gaya dekorasi omah. Spasi interior sing akeh nyedhiyakake panyimpenan kanggo macem-macem barang. Hardware prunggu antik ngrampungake tampilan. Bahan Sideboard Putih Cuci: cemara Tiongkok, MDF Rampung: Irisan Putih Cuci Antik Gaya modern lan serbaguna, Ruang panyimpenan interior Antique Bronze Hardware Kaca depan Kabinet Pintu Ganda Beberapa Perakitan yang Diperlukan: Keseluruhan Ukuran Produk: 36.61 "H x 41.14" W x 18,31 "D Bobot Produk: 49,58 lbs

Sideboard Putih Cuci Iki ngukur:

36.61 "H x 41.14" W x 18.31 "D

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: Cuci putih, putih kangelan

Wujude: segi papat

Bobot net: 49.58lbs

Fitur Sideboard Putih Wash:

Potongan aksen gaya lan serbaguna

Ruang panyimpenan interior sing akeh

Hardware Perunggu Antik

Kaca ngarep

Kabinet Pintu Ganda

Sawetara Majelis sing Dibutuhake

Informasi pengiriman kanggo White Wash Sideboard:

Antique Double Door Curio Cabinet In White Wash Sideboard

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). Apa regane White Wash Sideboard?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Antique Double Door Curio Cabinet In White Wash Sideboard

Panas Tags: Sideboard Cuci Putih, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.