Koleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan
  • Air ProKoleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan

Koleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Pedesaan

Koleksi lentera kayu pedesaan sing antik Cocog kanggo digantung utawa digunakake minangka lentera sing gratis. Dadi minangka lampu lan dekorasi kanggo yard, tembok, dalan, dalan gedhe, rak, meja, bar, kios foto, teras, teras, lsp.

Model:KHA15999

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Koleksi lantern lilin kayu pedesaan sing antik

Vintage Rustic Wooden Candle Lantern Collection

Koleksi lantern lilin kayu pedesaan sing antik

Kualitas apik lan aman: Bahan kayu lan wesi kualitas dhuwur kanggo panggunaan awet lan awet. Prop sing narik kawigaten kanggo meja, bar, teras, teras; Dekorasi njero ruangan & ruangan sing apik banget katon awan lan wengi. Koleksi lentera kayu pedesaan antik iki Cocog kanggo digantung utawa digunakake minangka lentera sing gratis. Dadi lampu lan dekorasi kanggo yard, tembok, dalan, dalan gedhe, rak, meja, bar, kios foto, teras, teras, lsp. Koleksi lentera kayu lilin kayu pedesaan minangka dekorasi sing apik: Perlengkapan Dekorasi Lilin Kayu Gaya Eropa. Perkawinan kaendahan & kepraktisan sing anggun nambah sentuhan sing apik banget ing endi wae.

Koleksi lentera kayu lilin kayu pedesaan iki:

6,61â € ™ L x 6.61â € ™ Wx 17.72â € H

Bahan: cemara Cina, wesi,

Werna: ndhuwur tembaga lan abu-abu sing nandhang sungkowo

Wujude: segi papat

Fitur koleksi lentera kayu lilin kayu pedesaan:

Ndhuwur logam tembaga lan kayu abu-abu sing nandhang tekanan Rampung;

Bahan kayu lan wesi sing bermutu;

Cocog kanggo digantung utawa digunakake minangka lantera sing gratis;

Dadi minangka cahya lan dekorasi;

Pangguna sing awet lan awet;

Dianjurake kanggo digunakake ing njero ruangan.

Informasi pengiriman koleksi koleksi lentera kayu pedesaan:

Vintage Rustic Wooden Candle Lantern Collection

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane koleksi lentera kayu lilin kayu pedesaan?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Vintage Rustic Wooden Candle Lantern Collection

Panas Tags: Koleksi Lentera Kayu Lilin Kayu Antik, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Tiongkok, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.