Panyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci

Panyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Katon Antik Kayu Kanthi 6 Laci

Saben laci tampilan antik kabinet kayu bingkai logam cuci putih kanthi 6 laci nganggo gagang logam nada industri ing tikungan sederhana, kontras kanthi gaya pedesaan ing pungkasan kayu lan struktur bingkai logam. Kenceng lan apik banget, tampil kabinet kayu bingkai logam cuci putih sing anteng karo 6 laci iki bisa diatur ing kamar wiwit jedhing nganti kamar turu nganti kamar urip.

Model:KH20518

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panyimpenan kabinet kayu bingkai kayu putih katon antik kanthi 6 laci

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

Panyimpenan kabinet kayu sing dicuci putih kanthi bingkai putih kanthi 6 laci Nggawa sentuhan pesona vintage menyang kamar ing omah sampeyan kanthi panata papan kayu gaya desa. Penyelenggara iki duwe 6 laci file bentuk dawa kanthi macem-macem barang sing bisa disimpen, kayata perlengkapan kantor lan perhiasan sing disenengi. Saben laci tampilan antik kabinet kayu bingkai logam cuci putih kanthi 6 laci nganggo gagang logam nada industri ing tikungan sederhana, kontras kanthi gaya pedesaan ing pungkasan kayu lan struktur bingkai logam. Kenceng lan apik banget, tampil kabinet kayu bingkai logam cuci putih sing anteng karo 6 laci iki bisa diatur ing kamar wiwit jedhing nganti kamar turu nganti kamar urip. Cahya lan atur omah sampeyan nganggo laci penyimpanan kayu pedesaan sing migunani lan apik. Amarga ngawasi variasi, warna bisa katon rada beda. Panyimpenan kabinet kayu logam bingkai putih katon anteng karo 6 laci ukuran Dimensi (ing inci): Sakabèhé "48,03" â x x 23,62 "x x 16,14" D. N, Ora dibutuhake majelis.

Penyimpanan kabinet kayu bingkai logam cuci putih kanthi ukuran 6 laci:

48.03â € ™ H x 23.62â € ™ W x 16.14â € D

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: Cuci putih lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 64.076lbs

Fitur panyimpenan kabinet kayu bingkai logam putih sing katon antik kanthi 6 laci:

Potongan aksen gaya lan serbaguna;

Ruang panyimpenan interior sing akeh;

Desain gaya nambah rasa elegan lan dekorasi omah kanthi sampurna;

Ora dibutuhake majelis.

Informasi pengiriman kanggo tampilan antik kabinet kayu bingkai logam cuci putih kanthi 6 laci:

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). Apa panyimpenan kabinet kayu bingkai kayu putih kanthi tampilan Vintage kanthi rega 6 laci?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

Panas Tags: Panyimpenan Kabinet Kayu Logam Putih Cuci Kayu Antena Kabinet Kayu Kanthi 6 Laci, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Rumah Tani, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.