Pucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98
  • Air ProPucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98

Pucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98 "H

Pusat Logam Lilin Berdiri Lilin Antik 13.98 "H iki bakal nambah sentuhan khusus ing papan apa wae. Saben wadhah lilin bisa nyekel lilin pilar nganti 3,5 inci. Pucuk Candleholder Stand Metal Centerpiece 13,98" H dicet kanthi tangan kanthi antik -sampeyan gaya, sing menehi para lilin ngrasakake gaya vintage lan kasusahan.

Model:KH19507

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pucuk Candleholder Dhuwur Cithakan Logam 13.98 "H

Tall Candleholder Stand Metal Centerpiece 13.98

Pusat Logam Lilin Berdiri Lilin Antik 13.98 "H iki bakal nambah sentuhan khusus ing papan apa wae. Saben candleholder bisa nyekel lilin pilar nganti 3,5 inci. Werna Candleholder Stand Metal Centerpiece 13,98" H dicet kanthi tangan kanthi antik- gaya rampung, sing menehi sing duwe lilin rumangsa antik lan trenyuh. Dheweke cocok kanggo acara, lan pesta minangka pusat, utawa mung minangka hiasan kanggo omah sampeyan. Pusat Logam Standle Candleholder Standall sing unik sing bisa dibalekake 13.98 "H dadi pusat meja sing apik kanggo kabeh acara, kalebu pesta pernikahan, pesta, lan acara perusahaan. Pusat Candleholder Stand Metal Centerpiece 13,98" H tampilan meja sing apik banget sing bakal menehi sampeyan anget. Cocog kanggo pangaturan kembang kanthi werni kembang utawa pasang lilin voter ing sisih ndhuwur.

Pusat Logam Candleholder Stand Tinggi 13.98 "H ngukur: Dia.4.92" x 13.98 "H

Bahan: wesi

Werna: wisuh abu-abu

Wujude: bunder

Fitur Center Metal Stand Candleholder Stand 13.98 "H:

Kerajinan tangan saka logam

Rampung dicuci abu-abu lan putih;

Rampung gaya antik;

Cocog kanggo acara, lan pesta minangka pusat acara

Tahan lilin nganti ambane 3,5 inci.

Informasi pengiriman kanggo Pusat Logam Candleholder Stand Tinggi 13,98 "H:

Tall Candleholder Stand Metal Centerpiece 13.98

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000 pcs / wulan

Bahan paket: kothak jendhela putih + karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Pucuk Candleholder Standall Tinggi 13,98 "regane?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Tall Candleholder Stand Metal Centerpiece 13.98

Panas Tags: Pusat Logam Candleholder Berdiri 13.98 "H, Produsen, Pemasok, Grosir, Khusus, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Home DÃ © cor

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.