Mirror Kothak Multi-warna
  • Air ProMirror Kothak Multi-warna
  • Air ProMirror Kothak Multi-warna
  • Air ProMirror Kothak Multi-warna
  • Air ProMirror Kothak Multi-warna
  • Air ProMirror Kothak Multi-warna
  • Air ProMirror Kothak Multi-warna
  • Air ProMirror Kothak Multi-warna

Mirror Kothak Multi-warna

Kayu reklamasi Multi-Square Square Mirror iki minangka tampilan sing disenengi kabeh wong. Gambar ing daya tarik iki, pangilon warna-warni Square Mirror minangka aksen omah sing bakal ngisi ruang sampeyan.

Model:KH19303

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mirror Kothak Multi-warna

Square Mirror Multi-colored

Kayu reklamasi Multi-Square Square Mirror iki minangka tampilan sing disenengi kabeh wong. Gambar ing daya tarik iki, pangilon warna-warni Square Mirror minangka aksen omah sing bakal ngisi ruang sampeyan. Slats kayu solid solid sing dicet dicet lan diwasakake, banjur dipotong ing sudhut unik sing nambah desain umum. Cermin tembok slat kayu sing resah warna-warni.

Ukuran Square Mirror Multi-warna iki: 21.26W x 1.57D x 29.13H ing

Bahan: Kayu solid lan kayu lapis

Werna: warna-warni depresi

Wujude: alun-alun

Fitur Square Mirror Multi-warna:

Dibangun saka kayu lan kaca.

Kayu solid lan pigura kayu lapis

Rasane susah, warna-warni

Katon kayu sing direklamasi

Nyumerepi horisontal utawa vertikal.

Informasi pengiriman kanggo Square Mirror Multi-warna:

Square Mirror Multi-colored

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Square Mirror Multi-warna?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ pangilon 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Square Mirror Multi-colored


Panas Tags: Square Mirror Multi-warna, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Omah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.