Tanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf
  • Air ProTanduran Taman Kayu Mdf

Tanduran Taman Kayu Mdf

Tanduran planter kayu MDF persegi kanthi set 2 jantung sing apik Kayu Sukulen Tanduran Kembang Taman Pot Kembang Tanduran Taman Tanduran Alat Panyimpenan Piranti Dekorasi.

Model:KH20228

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran planter kayu MDF kothak 2

Square Mdf Wood Planter Planter

Tanduran planter kayu MDF persegi kanthi set 2 jantung sing apik Kayu Sukulen Tanduran Kembang Taman Pot Kembang Tanduran Taman Tanduran Alat Panyimpenan Piranti Dekorasi. Tanduran Pabrik gawenan Tangan Kualitas Tinggi 2. Anyar kanggo musim iki, taneman kualitas paling dhuwur lan tugas berat kalebu saka Just Wood. Tambahake warna sing apik lan apik banget ing kebon sampeyan kanthi tanduran kebon kayu iki, tandur kembang lan bolam utawa kenapa ora tuwuh sing subur. Tanduran planter kayu MDF persegi 2 murah, yaiku tanduran sing paling apik digawe saka MDF nganti katon apik lan mesthekake yen stabil. Cocog kanggo digunakake komersial kayata kopi, Bar, kantor lan liya-liyane. Sampeyan bakal perjuangan kanggo cocog karo kualitas tanduran planter kayu MDF alun-alun kanthi 2 kisaran. kualitas unggul banget maha Planter. Diproduksi saka Fiberboard Density Medium - bakal tahan kahanan cuaca lan musim sing beda-beda. Ora Perlu Noda utawa Nambani, bisa uga yen dibutuhake, ganti warna. Pelapik plastik PVC nyegah bocor banyu. Tahan 100% tahan bocor. Tangan digawe ing China. Fittings Dilindhungi Kualitas Paling Dhuwur. Dirakit kanthi kebak. Tanduran planter kayu MDF alun-alun ukuran kira-kira 2 dimensi (Amarga gaweyan gaweyan iki bisa diganti sithik), L: 7,48â € Lx7.48â € ™ Wx6.5â € H, S: 5.91â € Lx5.91â € Wx5.63â € H.

Tanduran planter kayu MDF alun-alun ukuran 2 langkah:

L: 7,48â € Lx7.48â € ™ Wx6.5â € H, S: 5.91â € Lx5.91â € Wx5.63â €

Bahan: MDF

Werna: alami, biru lan putih

Wujude: alun-alun

Fitur tanduran planter kayu MDF Square saka 2:

Kerajinan gabungan MDF;

Resik kanggo digunakake ing njero ruangan;

Gawenan tangan lan rampung;

Tanduran kothak cocok kanggo succulents

Ukiran jantung sing tresna nggawe omah sing anget.

Informasi pengiriman kanggo tanduran kayu MDF persegi:

Square Mdf Wood Planter Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane tukang tandur kayu MDF persegi?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi.

 

3). Apa banyu planter kayu MDF kothak ditutup?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik kanthi gratis.;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

 

4). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

5). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Square Mdf Wood Planter Planter

Panas Tags: Planter Kayu Mdf Persegi, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Home DÃ © cor

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.