Tanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen
  • Air ProTanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen
  • Air ProTanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen
  • Air ProTanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen
  • Air ProTanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen
  • Air ProTanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen
  • Air ProTanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen
  • Air ProTanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen

Tanduran Plancongan Kayu lan Logam Cilik Kanggo Sukulen

Tanduran tanduran kayu lan logam cilik kanggo tetanduran Aloe Succulent pot pot buatan succulent sing cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

Model:KH19814-B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran cilik tanduran kayu lan logam disetel kanggo succulent

Small Planters Wood And Metal Planter Set For Succulent

Tanduran tanduran kayu lan logam cilik kanggo tetanduran Aloe Succulent pot pot buatan succulent sing cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.
Tanduran tanduran kayu lan logam cilik disetel kanggo sukulen: Sampurna yen ora bisa nandur tanduran urip, nanging isih pengin ngrasakake kaendahan alam. Iki minangka tambahan sing sampurna kanggo dekorasi omah utawa kantor. Katon cukup nyata lan nambah sentuhan alam ing papan sampeyan.
Tanduran tanduran kayu lan logam cilik disetel kanggo succulent: Cocog kanggo ditampilake ing rak buku, jubah ruang tamu, meja kopi, meja ruang makan, kabinet, meja, pawon, ambang jendela, foyer lan papan liya kanggo nggawa warna lan gaya organik sing luwih nyata. .

Tanduran tanduran kayu lan logam cilik iki kanggo langkah succulent:

15,75â € ™ L x 2.56â € ™ Wx 23.62â € (pot galvanis: 4,92â €. X 4,72â € ™ H

Bahan: cemara Cina, wesi galvanis

Werna: wisuh putih lan galvanis

Wujude: alun-alun

Fitur tanduran tanduran kayu lan logam cilik sing disetel kanggo succulent:

Pot kembang apik banget lan apik banget;

Cocog banget kanggo nyekel succulents, herbal lan kaktus cilik. ;

Teras panggunaan ruangan, teras, kebon;

Tambahan sing apik kanggo dekorasi omah utawa kantor;

tanduran pot buatan iki luwih nyata tinimbang liyane.

Informasi pengiriman kanggo tanduran tanduran kayu lan logam cilik kanggo succulent:

Small Planters Wood And Metal Planter Set For Succulent

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 10000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa sing ditandur karo tanduran tanduran kayu lan logam kanggo rega succulent?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 300 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 300 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa tanduran planter kayu lan logam disetel kanggo banyu succulent?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Small Planters Wood And Metal Planter Set For Succulent

Panas Tags: Tanduran Kayu Tanduran Cilik lan Logam Kanggo Sukulen, Pabrikan, Suplier, Grosir, Customised, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.