Candleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan
  • Air ProCandleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan

Candleholder Sconce Tembok Kayu lan Logam Pedesaan

Desain kontemporer nampilake tampilan pedesaan ing sconce tembok iki sing nggawa cahya dimensi anget kanggo gaya dekorasi. Lilin kayu lan tembok logam lilin lilin kanthi desain patina kayu lan desain cincin dering nawakake latar mburi sing apik kanggo para pemegang lilin logam dekoratif sing alus tampilan bentuk persegi panjang.

Model:KH19577

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lilin lilin tembok kayu lan logam pedesaan

Rustic Wood And Metal Wall Sconce Candleholder

Lilin lilin tembok kayu lan logam pedesaan

Desain kontemporer nampilake tampilan pedesaan ing sconce tembok iki sing nggawa cahya dimensi anget kanggo gaya dekorasi. Lilin kayu lan tembok logam lilin lilin kanthi desain patina kayu lan desain cincin dering nawakake latar mburi sing apik kanggo para pemegang lilin logam dekoratif sing alus tampilan bentuk persegi panjang. Gunakake nganggo lampu teal utawa votives favorit sampeyan, utawa sampeyan bisa nggunakake lilin LED kanggo lampu tanpa sumelang, lilin ora kalebu. Lilin lilin tembok kayu lan logam Rustic sing nduwure 17.32 inci, dawane 4,72 inci, lilin lilin sing amba 3,15 inci nggawa tampilan sing nggumunake ing desain tanpa wates. Gampang digantung nganggo gantungan sing wis dipasang ing sisih mburi.

Ukuran lilin lilin kayu lan logam pedesaan iki:

4,72â € ™ L x 3.15â € ™ Wx 17.32â € H

Bahan: cemara Cina, wesi, kaca

Werna: patina tuwa lan ireng

Wujude: segi papat

Fitur candleholder tembok lilin kayu lan logam Pedesaan:

Rampung Kayu Umur;

Nawakake Latar mburi Gaya;

Sampurna kanggo Lampu Teal lan Lilin Votive;

Gunakake Lilin LED kanggo Lampu Ora Sumelang;

Desain sing apik

Dianjurake kanggo digunakake ing njero ruangan

Digawe saka bahan berkualitas tinggi.

Informasi pangiriman kanggo candleholder tembok lilin kayu lan logam:

Rustic Wood And Metal Wall Sconce Candleholder

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000 pcs / wulan

Bahan paket: kothak jendhela putih + karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane candleholder tembok lilin kayu lan logam Pedesaan?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Rustic Wood And Metal Wall Sconce Candleholder

Panas Tags: Pemegang Silang, Kilang, Plastik Kayu Pedesaan, Produsen, Suplier, Grosir, Penjualan Panas, Tiongkok, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.