Tanduran Logam Bunder Kanthi Stand
  • Air ProTanduran Logam Bunder Kanthi Stand
  • Air ProTanduran Logam Bunder Kanthi Stand
  • Air ProTanduran Logam Bunder Kanthi Stand
  • Air ProTanduran Logam Bunder Kanthi Stand
  • Air ProTanduran Logam Bunder Kanthi Stand
  • Air ProTanduran Logam Bunder Kanthi Stand
  • Air ProTanduran Logam Bunder Kanthi Stand

Tanduran Logam Bunder Kanthi Stand

Tanduran logam bunder kanthi dhiri duwe dhasar kanggo tandur ing njero ruangan mbantu nemplek ing kamar omah sampeyan! Gaya kayu alami ngasilake sensasi apik, apa maneh yen dipasang karo tanduran morden. Rampungake dekorasi omah modern abad pertengahan kanthi tanduran stoneware sing apik iki.

Model:KH20055-1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran logam bunder kanthi stand S / 2

Round Metal Planter With Stand

Tanduran logam bunder kanthi dhiri duwe dhasar kanggo tandur ing njero ruangan mbantu nemplek ing kamar omah sampeyan! Gaya kayu alami ngasilake sensasi apik, apa maneh yen dipasang karo tanduran morden. Rampungake dekorasi omah modern abad pertengahan kanthi tanduran stoneware sing apik iki. Dagang kayu solid njaga planter logam Babak kanthi dhuwur. Yen sampeyan ngupayakake potongan sing apik kanggo nggawe gaya gaya minimalis, aja nganti katon saka tanduran logam iki. Corak berlian nggawe saben karya seni. Gunakake planter logam Babak kanthi pot mandhiri utawa nganggo dandanan kayu sing apik kanggo nampilake tanduran favorit sampeyan!

 

Tanduran logam Babak kanthi ukuran iki ukuran L: 6,3 "L x 6,3" € x W66,66 "H (Kalebu dudukan kayu), S: 4,72" Lx4,72 "Wx7,28" H ( Kalebu wadhah kayu) ,.

Tanduran logam bunder kanthi langkah-langkah:

L: 6,3 "L x 6.3â € ™ W x 8.66" H (Kalebu dudukan kayu), S: 4,72â € Lx4.72â € Wx7.28â H (Kalebu dudukan kayu) ,.

Bahan: wesi, kayu padhet

Werna: Stand kayu lan putih

Wujude: bunder

Fitur tanduran logam Babak kanthi ngadeg:

Cocog kanggo pakis, lumut, succulent, kaktus, kembang garing / gawean utawa tanduran liyane kanthi gampang dirawat;

cocog kanggo panggunaan njero ruangan wae;

Kerajinan pot logam lan komposit ngadeg kayu;

Ora duwe bolongan got;

Gawenan tangan lan rampung;

Ngirit ruangan kanggo kulawarga.

Informasi pengiriman kanggo tanduran logam Babak kanthi ngadeg:

Round Metal Planter With Stand

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000set / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa sing ditandur karo Pabrik logam bunder?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 500 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 500PCS.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

3). Apa banyu tanduran kayu warna-warni Antik disegel?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Round Metal Planter With Stand

Panas Tags: Tanduran Logam Bunder Kanthi Stand, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.