Tanduran Kayu MDF Rectangular
  • Air ProTanduran Kayu MDF Rectangular
  • Air ProTanduran Kayu MDF Rectangular
  • Air ProTanduran Kayu MDF Rectangular
  • Air ProTanduran Kayu MDF Rectangular
  • Air ProTanduran Kayu MDF Rectangular
  • Air ProTanduran Kayu MDF Rectangular
  • Air ProTanduran Kayu MDF Rectangular

Tanduran Kayu MDF Rectangular

Tanduran kayu MDF kanthi aksen sampurna kanggo acara apa wae. Apik banget kanggo nyekel kembang tengah, nikmat, wadhah kertu papan utawa senthong buah sing sregep. Tambahan sing gampang lan apik kanggo pesta perkawinan desa, antik, outdoor, lan DIY! Ukuran tambahan kasedhiya.

Model:KH20235

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran kayu MDF persegi dowo S / 2

Rectangular MDF Wood Planter 


Tanduran kayu MDF kanthi aksen sampurna kanggo acara apa wae. Apik banget kanggo nyekel kembang tengah, nikmat, wadhah kertu papan utawa senthong buah sing sregep. Tambahan sing gampang lan apik kanggo pesta perkawinan desa, antik, outdoor, lan DIY! Ukuran tambahan kasedhiya.

Gawe tampilan kembang, tanduran, utawa ramuan windowsill sing subur kanthi set MDR persegi panjang iki 2. Tanduran kayu MDF Rectangular digawe saka kayu MDF sing entheng kanthi bahan pewarnaan cahya kanggo tampilan wisuh putih. Apa ditampilake ing njero ruangan ing windowsill, utawa ing njaba ruangan ing teras. Digawe saka kayu cemara China solid kanthi sikil ing sisih ngisor kanggo rasa aksen

Panci tandur kayu MDF Rectangular iki nggawe omah sing apik kanggo tanduran cilik! Ukuran L: 13,39 "L x 6,89" W x 9 "H, S: 10,63" Lx5,12 "Wx7,87 € H, tanduran MDF persegi dowo Klebu liner plastik.

Ukur tandur kayu MDF persegi dowo:

L: 13,39 "L x 6,89" W x 9 "H, S: 10.63â € Lx5.12â € Wx7.87â € H

Bahan: MDF, Firm Chinese

Werna: Cuci putih lan sikil alami

Wujude: segi papat

Fitur tanduran kayu MDF Rectangular:

Kerajinan komposit MDF kanthi sikil kayu;

Aman kanggo panggunaan ruangan;

Resik kanggo digunakake ing njero ruangan;

Gawenan tangan lan rampung;

Tanduran persegi dowo sing cocog kanggo tanduran lan suket

Cuci putih nggawe pesona pedesaan sing sederhana.

Informasi pengiriman kanggo tanduran kayu MDF Rectangular:

Rectangular MDF Wood Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane tukang tandur kayu MDF Rectangular?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi.

 

3). Apa banyu planter kayu MDF Rectangular disegel?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik kanthi gratis.;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

 

4). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

5). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Rectangular MDF Wood Planter

Panas Tags: Plancong Kayu MDF Rectangular, Produsen, Suplier

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.