Tanduran Logam Oval
  • Air ProTanduran Logam Oval
  • Air ProTanduran Logam Oval
  • Air ProTanduran Logam Oval
  • Air ProTanduran Logam Oval
  • Air ProTanduran Logam Oval
  • Air ProTanduran Logam Oval
  • Air ProTanduran Logam Oval

Tanduran Logam Oval

Tukang nandur logam Oval minangka gaya retro, perawatan gaya kuna, tanduran beda kontras karo tanduran ijo sing subur lan aromatik. Pethi lan Barel eksklusif, tanduran kita menehi hadiah kanggo petani sing antusias, juru masak ing omah, utawa sapa wae sing seneng duwe jamu seger.

Model:KH20021

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran logam oval

Oval Metal Planter

Tanduran Oval Wangun Tanduran Kembang Pot Taman Tanduran Wadah Kranjang Wadhah.

Tanduran logam lonjong nyipta jamu windowsill kanthi slot khusus kanggo gunting sing ana gandhengane kanggo njupuk kemangi, mint, thyme utawa cilantro kanggo ditambahake ing masak lan koktail. Digawe nganggo tilas langsing sing pas kanggo windowsills, Pabrik logam Oval kanthi gaya retro, perawatan gaya lawas, tanduran beda kontras karo tanduran sing subur lan aromatik. Pethi lan Barel eksklusif, tanduran kita menehi hadiah kanggo petani sing antusias, juru masak ing omah, utawa sapa wae sing seneng duwe jamu seger.

Panci tandur logam Oval bisa digunakake nganggo kembang hiasan, kembang garing, tanduran pot cilik, lsp. Uga bisa digunakake minangka ember panyimpenan desktop, wadhah pena, lan sapanunggalane

Tanduran logam Oval iki ukurane: 12,4 "L x 6,1" € x W94,94 "H

Ukur tandur logam oval:

12,4 "L x 6,1â € ™ W x 3,94" H

Bahan: wesi,

Werna: awak logam putih lan pola kembang abang

Wangun: lonjong

Fitur saka tanduran logam Oval:

Kualitas tinggi nggawe pot iki awet lan praktis.

Cocog kanggo panggunaan njero ruangan wae;

Sampurna kanggo nyekeli kembang lan tanduran kanggo dekorasi omah;

Uga bisa dadi kranjang panyimpenan kanggo nahan panganan lan barang liyane;

Gawenan tangan lan rampung;

Anti karat lan ora gampang bocor.

Informasi pengiriman kanggo tanduran logam Oval:

Oval Metal Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 20000 set / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane tukang kebon logam Oval?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200PCS.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa banyu tanduran kayu warna-warni Antik disegel?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Oval Metal Planter

Panas Tags: Pabrik Logam Oval, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.