Ngarep > Mebel > Kabinet > Bukak Etagere
Bukak Etagere
  • Air ProBukak Etagere
  • Air ProBukak Etagere
  • Air ProBukak Etagere
  • Air ProBukak Etagere
  • Air ProBukak Etagere
  • Air ProBukak Etagere
  • Air ProBukak Etagere

Bukak Etagere

Etagere Terbuka Digawe saka bahan premium lan konstruksi sing kuat, rak iki bisa digunakake sajrone umur dawa. Sampeyan ora bakal nemoni masalah kanggo njaga amarga kualitas lan permukaané sing alus. Ora mung lemari buku praktis sing nggawe omah sampeyan teratur, nanging uga dekorasi gaya kanggo ngesanake para tamu lan nggawe sampeyan seneng.

Model:KH19845

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bukak Etagere

A well-styled bookcase will freshen a room up. Do you want all novels, books, magazines to be displayed in good order? Do you own a multifunctional bookcase that brings a bright and comfortable feeling to your home?The Bukak Etagere 3-tier bookshelf will give your house a stylish antique touch as well as providing spacious storage space for rows of items ranging from one collection of novels and records to photos of family and friends. With its industrial-style water pipe metal frame and accent wood design, this storage organizer allows you to declutter and display a variety of artwork and classic comics in style.The Bukak Etagere Crafted out of premium materials and sturdy construction, this shelf can serve for a long lifetime. You will never have trouble in maintaining it due to its top quality and smooth surface. It is not only a practical bookcase that makes your home organized, but also a stylish decor to impress your guests and make you feel happy.

The Bukak Etagere approximate Dimensions (in inches): Overall – 40.16’’ H x 39.96’’ W x 15.94” D. , assembly required.

This Bukak Etagere measures:

40,16â € ™ H x 39,96â € ™ W x 15,94â € D. N

Bahan: cemara Cina, wesi.

Werna: Cuci putih lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 21,22lbs

Features of Bukak Etagere:

Gaya industri antik;

Multifungsi kanthi desain mbukak;

Konstruksi sing kukuh;

Gampang dirakit (kumpul pambuka kaya ing ngisor iki);

Gampang dijaga.

Bukak Etagere Stand Storage Organizer For Home And Office Cabinet

Shipping information for Bukak Etagere:

Bukak Etagere Stand Storage Organizer For Home And Office Cabinet

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). What is the Bukak Etagereâ regane?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Bukak Etagere Stand Storage Organizer For Home And Office Cabinet

Panas Tags: Etagere Terbuka, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.