Bukak Panyimpenan Etagere Stand
  • Air ProBukak Panyimpenan Etagere Stand
  • Air ProBukak Panyimpenan Etagere Stand
  • Air ProBukak Panyimpenan Etagere Stand
  • Air ProBukak Panyimpenan Etagere Stand
  • Air ProBukak Panyimpenan Etagere Stand
  • Air ProBukak Panyimpenan Etagere Stand
  • Air ProBukak Panyimpenan Etagere Stand

Bukak Panyimpenan Etagere Stand

Panyimpenan Stand Etagere Open digawe saka bahan premium lan konstruksi sing kuat, rak iki bisa digunakake sajrone umur dawa. Sampeyan ora bakal nemoni masalah kanggo njaga amarga kualitas lan permukaané sing alus. Ora mung lemari buku praktis sing nggawe omah sampeyan teratur, nanging uga dekorasi gaya kanggo ngesanake para tamu lan nggawe sampeyan seneng.

Model:KH19845

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bukak Panyimpenan Etagere Stand

Lemari buku kanthi gaya bakal nyegarkan ruangan. Apa sampeyan pengin kabeh novel, buku, majalah ditampilake kanthi tertib? Apa sampeyan duwe lemari buku multifungsi sing nggawa roso padhang lan kepenak ing omah sampeyan? Rak buku Terbuka Etagere Stand Storage 3-tingkat bakal menehi sentuhan antik sing apik ing omah sampeyan uga nyedhiyakake ruang panyimpenan kanggo larik barang wiwit saka siji koleksi novel lan cathetan foto kulawarga lan kanca. Kanthi bingkai logam pipa banyu gaya industri lan desain kayu aksen, penyelenggara panyimpenan iki ngidini sampeyan ndandani lan nampilake macem-macem karya seni lan komik klasik kanthi gaya. Penyimpanan Terbuka Etagere Stand digawe saka bahan premium lan konstruksi sing kuat, rak iki bisa ngawula kanggo umur dawa. Sampeyan ora bakal nemoni masalah kanggo njaga amarga kualitas lan permukaané sing alus. Ora mung lemari buku praktis sing nggawe omah sampeyan teratur, nanging uga dekorasi gaya kanggo ngesanake para tamu lan nggawe sampeyan seneng.

Ukuran Perkiraan Panyimpenan Terbuka Etagere Terbuka (ing inci): Sakabèhé € 40,16â € ™ H x 39,96â € ¢ â € ¢ W 15.94â € D., dibutuhake majelis.

Langkah-langkah Panyimpenan Stand Etagere Terbuka iki:

40,16â € ™ H x 39,96â € ™ W x 15,94â € D. N

Bahan: cemara Cina, wesi.

Werna: Cuci putih lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 21,22lbs

Fitur Storage Etagere Stand Storage:

Gaya industri antik;

Multifungsi kanthi desain mbukak;

Konstruksi sing kukuh;

Gampang dirakit (kumpul pambuka kaya ing ngisor iki);

Gampang dijaga.

Open Etagere Stand Storage

Informasi pengiriman kanggo Open Etagere Stand Storage:

Open Etagere Stand Storage

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Open Etagere Stand Storage?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Open Etagere Stand Storage

Panas Tags: Panyimpenan Etagere Stand, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.