Definisi dekorasi omah

2020/09/23

Dekorasi Déwannuduhake perabotan tingkat loro lan perabotan interior sawise dekorasi rampung, nggunakake aksesoris lan perabotan sing gampang diganti lan diganti posisi, kayata gorden, sofa, bantal, taplak meja kerajinan lan kerajinan hiasan, lan hiasan besi. Ana kain, lukisan, tanduran lan sapanunggalane.Dekorasi Déwan, minangka dekorasi sing bisa dicopot, luwih bisa nggambarake rasa pamilike lan minangka sentuhan pungkasan kanggo nggawe swasana omah.

Iki ngilangi wates industri dekorasi tradisional lan nggabungake kerajinan tangan, tekstil, koleksi, lampu, kembang, tanduran, lan liya-liyane, kanggo nggawe konsep anyar.Dekorasi Déwanbisa ngrencanakake rencana desain dekorasi kanthi komprehensif miturut ukuran lan bentuk ruangane ruangan, kebiasaan urip, hobi lan kahanan ekonomine dhewe-dhewe, lan nggambarake selera pribadi pamilik.