Kepiye cara ngresiki tanduran kayu?

2020/09/16

Kepiye cara ngresiki tanduran kayu?

1. Sawise digunakakenandur kayu sing berkualitaskanggo sawetara wektu, akeh tanduran pot ijo bakal tuwuh lapisan lumut ijo utawa lapisan banyu uyah putih. Iki bakal mengaruhi tampilan lan pori-pori tembok cekungan. Ventilasi lan permeabilitas banyu cekungan saya ringkih, mula kudu diresiki ing wektu.

2. Cara utamane yaiku: kanggo nandur pariuk, sampeyan bisa ngumbah banyu nganggo asam asetat; sampeyan bisa nyelehake pot kosong ing larutan ferrous sulfat sajrone 24-48 jam, banjur mbilas nganggo banyu.