Apa kaluwihane nandur kayu

2020/09/15

1. Tanduran kayuyaiku wadhah kanggo nandur kembang lan wit, asring digunakake ing dalan, komunitas, taman lan taman hiburan sing gedhe.Tanduran kayuora mung bisa nglindhungi kembang lan tanduran, nanging uga nduweni peran estetis.Tanduran kayuminangka dekorasi sing penting banget kanggo konstruksi kutha.
2. Sing luwih gedhe diprosestukang tandur kayu, luwih angel nggawe, lan angel ngobong. Sepisan maneh, yaiku pot baja kaca lan pot plastik. Bakune katon meneh. Cekungan kayu duwe efek seni sing paling akeh, cekungan wedhi sing nomer loro, cekungan watu nomer loro, cekungan keramik (deleng gelas permukaan) maneh, cekungan kaca sing wis tempered maneh, cekungan kayu maneh, lan wadhah kembang plastik maneh.
3. Telpon permeabilitas sing apik. Mesthi ana bolongan ing sisih ngisor wastafel. Bubar iki kita ndeleng porselen sing apik banget sing dituku akeh wong, nanging sisih ngisor pancen dudu bolongan. Sanajan pemilik master bisa nggunakake tanduran pot luwih saka setaun, iku angel ditindakake.
4. Luwih becik milih porselen utawa plastik sing luwih gedhe, luwih dhuwur, lan jero. Iki bisa uga nyakup lahan sing cukup, lan nutrisi lan nutrisi wit buah ora kudu gedhe banget, lan beban ing loteng lan teras kudu dianggep ora kena pengaruh keamanan.