Candleholder Woven Metal Ireng S2
  • Air ProCandleholder Woven Metal Ireng S2
  • Air ProCandleholder Woven Metal Ireng S2
  • Air ProCandleholder Woven Metal Ireng S2
  • Air ProCandleholder Woven Metal Ireng S2
  • Air ProCandleholder Woven Metal Ireng S2
  • Air ProCandleholder Woven Metal Ireng S2
  • Air ProCandleholder Woven Metal Ireng S2

Candleholder Woven Metal Ireng S2

Candleholder Black Woven Black S2 iki isine omah kanthi apik gayane nganggo candleholder lintang cilik sing apik kanthi ireng wis rampung. Apik kaya dekorasi rak buku solo kanthi tiang wangi.

Model:KH20615 S2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Candleholder Woven Metal Ireng S2

Metal Woven Candleholder Black S2
Candleholder Woven Metal Ireng S2 Lanterns provide a unique touch to any space by providing a traditional look that comes in a variety of themes. This piece in particular features wire textured, metal candleholder in black, hexagon finish. Complete your space by including Candleholder Woven Metal Ireng S2 that work well when accompanied with electric candles.

This Candleholder Woven Metal Ireng S2 fill your abode with stylish with the beautiful small star candleholder in black finished. Beautiful as a solo bookshelf decoration with a scented pillar. This Candleholder Woven Metal Ireng S2 are perfect to create a warm glow around your surroundings & spread some good vibes around. 

Ukuran Candleholder Woven Metal S2 iki:

L: 5,91â € ™ L x 13.5â € ™ Wx 7.87â € H

S: 4,72â € ™ L x 4,13â € ™ W x 6.3â € H

Bahan: wesi

Werna: ireng

Wangun: heksagon

Fitur Candleholder Woven Metal Black S2:

Wadhah lilin cilik heksagon ireng

Gawe suasana sing nyenengake lan ngundang

Cara sing sampurna kanggo nylametake ruang tamu sampeyan

Awet lan kuat

Desain sing apik

Dianjurake kanggo digunakake ing njero ruangan

Digawe saka bahan berkualitas tinggi.

Informasi pengiriman kanggo Candleholder Woven Metal Black S2:

Metal Woven Candleholder Black S2

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 10000 set / wulan

Bahan paket: kothak jendhela putih + karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane Metal Woven Candleholder Black S2?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200set.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Metal Woven Candleholder Black S2

Panas Tags: Candleholder Woven Metal Black S2, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.