Seni Dinding Hiasan Omah Tandha Logam
  • Air ProSeni Dinding Hiasan Omah Tandha Logam
  • Air ProSeni Dinding Hiasan Omah Tandha Logam
  • Air ProSeni Dinding Hiasan Omah Tandha Logam
  • Air ProSeni Dinding Hiasan Omah Tandha Logam
  • Air ProSeni Dinding Hiasan Omah Tandha Logam

Seni Dinding Hiasan Omah Tandha Logam

Senengake tandha-tandha tembok sing paling apik ing pasar lan matur nuwun kanggo pilihan sing apik! Tandha seni dekorasi omah Galvanis Metal nggawe seni kanggo nggawe tamu, solido, gaweyan sing awet, sampurna kanggo omah utawa toko sampeyan, nawakake minangka hadiah sing apik tenan.

Model:KH18626-R

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Seni dinding dekorasi rumah galvanis saka logam galvanis

Metal Sign Home Decoration Wall Arts

Tandha seni dekorasi dekorasi rumah Galvanis Logam nampani tamu kanthi tandha tembok sing nggumunake kanthi sambutan sing apik! Elegan, apik gayane lan tanpa warna warna, Sempurna kanggo omah utawa toko sampeyan! Aja luwih golek tandha-tandha ing ngarsane â € ˜Selamatâ € ™ kanggo mlebu omah utawa toko toko ritel! Werna modern lan klasik nggawe mlebu seni dekorasi dekorasi omah Galvanized Metal minangka pilihan # 1 kanggo omah, toko, kantor, restoran utawa bar. NAWARAKI KANGGO hadiah sing apik tenan! Nggolek ulang tahun, Natal, gaweyan rumah tangga utawa impuls kanggo kulawarga utawa kanca sing apik? Senengake tandha-tandha tembok sing paling apik ing pasar lan matur nuwun kanggo pilihan sing apik! Tandha seni dekorasi omah saka Galvanis Metal GAMBAR KEPALA KEPALA PUNING, PADU, MANUFAKTUR LENGKAP, PERFECT KANGGO ING RUMAH ORA TOKO KANGGO, NAWARAKI KANGGO hadiah sing apik tenan.

Tandha seni dinding dekorasi omah Galvanis Metal iki ukuran: 15.55 "Lx7.68" â € ™ Wx0.59â € ™ H

Bahan: wesi galvanis

Werna: pelek galvanis lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 0,88 pon

Fitur seni tembok dekorasi omah galvanis Metal:

Plakat Tembaga Logam Galvanis Sambutan minangka aksen pedesaan sing cocog karo kebutuhan ruang sampeyan! Cocog banget kanggo digantung ing ndhuwur lawang.

Digawe saka logam;

Rampung logam galvanis;

Fitur ukara "Sugeng Rawuh";

Kabeh acara cocog;

Wis siyap dipasang ing tembok;

ora dibutuhake hardware gantung tambahan

Informasi pengiriman seni dinding dekorasi galvanis Logam Galvanis:

Metal Sign Home Decoration Wall Arts

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane seni seni dekorasi omah Galvanis Metal?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Metal Sign Home Decoration Wall Arts

Panas Tags: Tandha Logam Dekorasi Rumah Kaca, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.