Tanduran Kayu Berdiri Logam
  • Air ProTanduran Kayu Berdiri Logam
  • Air ProTanduran Kayu Berdiri Logam
  • Air ProTanduran Kayu Berdiri Logam
  • Air ProTanduran Kayu Berdiri Logam
  • Air ProTanduran Kayu Berdiri Logam
  • Air ProTanduran Kayu Berdiri Logam
  • Air ProTanduran Kayu Berdiri Logam

Tanduran Kayu Berdiri Logam

Tanduran kayu ngadeg perabot kayu 3, item dekorasi omah sing apik - menehi hadiah sing apik kanggo omah favorit Rustic utamane cocog karo lingkungan kanthi gaya sing ora teratur, digawe saka wesi tebal bermutu tinggi kanthi teknologi las gawenan tangan saengga sudut lan permukaan Gamelan kanggo nyegah lara tangan.

Model:KH19840 S / 3

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran kayu ngadeg planter kayu 3

Metal Rack Stand Wood Planter

Tanduran kayu ngadeg perabot kayu 3, item dekorasi omah sing apik - menehi hadiah sing apik kanggo omah favorit Rustic utamane cocog karo lingkungan kanthi gaya sing ora teratur, digawe saka wesi tebal bermutu tinggi kanthi teknologi las gawenan tangan saengga sudut lan permukaan Gamelan kanggo nyegah lara tangan. Tanduran rak kayu sing dipasang 3 yaiku tahan lama lan stabil, asri lan praktis. Panci kayu bentuk abu-abu tuwa kanthi rak pipa logam ireng klasik. Tanduran sing dhuwur, digawe dening pengrajin trampil, nawakake géométri sing resik sing kontras karo kaendahan organik ing tanduran. Tanduran kayu ngadeg kayu 3 sing digawe kanggo tampilan multilevel, klompok tanduran geo Aaro eksklusif kanthi macem-macem ukuran. Menehi dekorasi tabletop nggunakake anyar lan ganti cuaca sing anget kanthi ide DIY sing apik tenan! Tanduran kayu ngadeg planter kayu kanthi 3 dimensi: (Amarga gaweyan tangan iki bisa diganti sithik) .L: 16.34â € Lx16.34â € ™ Wx15.35â € H, M: 13.19â € â € ™ Lx13.19â € ™ Wx12.32â € ™ H, S: 9.84â € Lx9.84â € Wx9.06â € H.

Tanduran kayu ngadeg planter kayu kanthi 3 ukuran:

L: 16.34â € Lx16.34â € ™ Wx15.35â € H,

M: 13.19â € ™ Lx13.19â € ™ Wx12.32â € ™ H,

S: 9,84 € € Lx9.84â € Wx9.06â € H.

Bahan: cemara Cina, pipa logam

Werna: abu-abu tuwa lan ireng

Wangun: geometris

Fitur alat tandur kayu rak 3 saka 3:

Kerajinan komposit pipa kayu lan logam padhet;

Wesi ngadeg

Resik kanggo keperluan njero ruangan wae;

Gawenan tangan lan rampung;

Tanduran kayu géometris sampurna kanggo succulents

Tampilan desa sing antik

Informasi pengiriman set perkakas kayu rak kayu 3:

Metal Rack Stand Wood Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 10000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa sing ditandur saka tanduran plastik kanggo kayu 3 rega?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.


2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200PCS.


3). Apa planter kayu ngadeg kayu dipasang 3 banyu?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.


4). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.


5). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Metal Rack Stand Wood Planter

Panas Tags: Tanduran Kayu Logam, Tanduran Kayu, Produsen, Pemasok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.