Tanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot
  • Air ProTanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot

Tanduran Logam Kanthi Werna Kasedhot

Ana kerusakan ing bagean saka tanduran logam kanthi warna depresi ing pinggiran, iki ora mengaruhi panggunaan. Ana sawetara area sing cethek ing cet, nanging iki pas karo tampilan nandur sing nandur tekanan logam, mula ora katon.

Model:KH19450

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran logam kanthi warna S / 3 kangelan

Metal Planter With Distressed Color

Ana kerusakan ing bagean saka tanduran logam kanthi warna depresi ing pinggiran, iki ora mengaruhi panggunaan. Ana sawetara area sing cethek ing cet, nanging iki pas karo tampilan nandur sing nandhang nandhang susah, mula ora katon. Tanduran logam kanthi warna sing ngepenakke dekorasi omah sampeyan kanthi maneka cara kanthi tandur ganda sing modern bisa digunakake kanggo nampilake utawa nyimpen apa wae. Sampeyan bisa nggunakake tanduran logam kanthi warna kangelan kanggo tanduran lan kembang utawa woh-wohan lan sayuran minangka pusat sing unik, utawa sampeyan bisa nampilake tanduran logam kanthi warna kangelan mung kanggo tampilan dhewe. Sampeyan bisa ngisi apa wae sing sampeyan pilih sing cocog karo gaya dekorasi sampeyan. Nampilake finish tertekan putih sing nuduhake tandha busana lan keripik, tanduran logam kanthi warna depresi katon kaya potongan antik sing disenengi. dimensi: (Amarga digawe gaweyan, iki bisa diganti sithik):

L: 14.17 € Lx14.57â € ™ Wx27.56â € H, M: 11.61â € ™ Lx11.81â € ™ x23.62â € ™ H

S: 9,06⠀ Lx9.06⠀ Wx19.49⠀⠀. Tanduran logam kanthi nandur warna-warni panandur logam hiasan minangka aksen dekorasi serbaguna lan potongan pratelan gaya sing nggawa gaya kuno ing omah modern.

Tanduran Metal iki kanthi ukuran warna sing nandhang kasusahan:

L: 14.17â € Lx14.57â € ™ Wx27.56â € H,

M: 11.61â € ™ Lx11.81â € ™ x23.62â € ™ H

S: 9.06â € Lx9.06â € Wx19.49â € H

Bahan: wesi,

Werna: putih lan ireng sing nandhang sungkowo

Wangun: kothak kanthi logam

Fitur tray planter Logam kanthi gagang:

Besi berkualitas tinggi nggawe tray iki awet lan praktis.

Cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan;

Putih kasusahan rampung nambah pesona vintaj;

Cocog kanggo nampilake kembang gawean ing acara apa wae;

Potongan tampilan hias desa;

Gawenan tangan lan rampung;

Informasi pengiriman kanggo tanduran Metal kanthi warna kangelan:

Metal Planter With Distressed Color

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000set / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa sing nandur tanduran Metal kanthi rega sing nandhang kasusahan?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 500set.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 500sets.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa banyu tanduran kayu warna-warni Antik disegel?

Ya, kita nggawe anti banyu transparan ing sisih ngisor.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Metal Planter With Distressed Color

Panas Tags: Planter Logam Kanthi Warna, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Home DÃ © cor

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.