Baki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang
  • Air ProBaki Tanduran Logam Kanthi Gagang

Baki Tanduran Logam Kanthi Gagang

Nampan tandur Logam tandur putih sing nganggo inspirasi putih iki kanthi nampan nampan Omah, alat peraga foto, nampan dekorasi, piring panganan

Model:KH19452-R

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baki planter logam nganggo gagang

Metal Planter Tray With Handles

Ndhaptar akeh daya tarik sing lusuh, Tray WhiteMetal Distressed International Melrose kanthi gagang nampilake konstruksi logam kanthi finish putih sing susah. Tray persegi panjangMetal kanthi gagang kasebut kalebu gagang ireng awet sing ndadekake gampang digawa ing saindenging ruangan. Baki penanaman Logam tandur putih sing diinspirasi saka putih iki nganggo nampan Kulawarga, alat peraga foto, nampan dekorasi, piring panganan
Nampan antik cocok kanggo nggawe tampilan dekorasi omah, ngatur lan nyedhiyakake panganan. Gagang gaya vintage nambah sentuhan asli ing tray iki. Baki planter Logam iki kanthi ukuran gagang: 17,52â € ™ Lx 9.96â € ™ Wx3.74â € ™ H

Baki planter Logam iki kanthi langkah-langkah gagang:

17,52â € ™ Lx 9.96â € ™ Wx3.74â € ™ â H

Bahan: wesi,

Werna: putih kasusahan

Wujude: segi papat

Fitur tray planter Logam kanthi gagang:

Besi berkualitas tinggi nggawe tray iki awet lan praktis.

Cocog kanggo panggunaan njero ruangan wae;

Putih kasusahan rampung kanggo tampilan negara sing apik banget;

Potongan tampilan hias desa;

Gawenan tangan lan rampung;

Informasi pengiriman kanggo nampan tanduran Logam nganggo gagang:

Metal Planter Tray With Handles

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa nampan tanduran Logam kanthi rega gagang?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa banyu tanduran kayu warna-warni Antik disegel?

Ya, kita nggawe anti banyu transparan ing sisih ngisor.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Metal Planter Tray With Handles

Panas Tags: Tray Planter Logam Kanthi Gagang, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.