Pancing
  • Air ProPancing
  • Air ProPancing
  • Air ProPancing
  • Air ProPancing
  • Air ProPancing
  • Air ProPancing
  • Air ProPancing
  • Air ProPancing

Pancing "Kunci" Logam Logam Omah

Pancing "Kunci" Logam Hiasan Logam 3 Pancing sing dipasang ing tembok iki dicuci nganggo corak putih sing apik lan galvanis, lan 3 pancing kanggo nggantung tombol, jas, topi lan tali ing cedhak lawang, andhuk, jubah lan sandhangan ing kamar mandhi utawa poros lan tas Grosir ing pawon.

Model:KH19043

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pancing "Kunci" Logam Logam Omah

Metal

Logam "Kunci" Dekorasi Rumah Kaca Kait 3 Kait Wall Mounted Kayu lan Seni Besi Galvanis â € œKEYSâ € Holder Hat Hanging Storage Organizer; 3 Pancing Wall Mounted Iron Key Holder Hat Hanging Storage Hanging Organizer.

Pancing "Kunci" Logam Hiasan Logam 3 Pancing sing dipasang ing tembok iki dicuci nganggo corak putih sing apik lan galvanis, lan 3 pancing kanggo nggantung tombol, jas, topi lan tali ing cedhak lawang, andhuk, jubah lan sandhangan ing kamar mandhi utawa poros lan tas Grosir ing pawon.
Pancing "Kunci" Logam Hiasan Kaca Iki 3 kait Kait dipasang sing gampang dipasang ing tembok kanthi nggunakake rong bolongan sing wis dilatih, lan hardware sing dipasang kalebu!

Kait Tembok Dekorasi Rumah Kaca "Kunci" Metal: 25,98 € Lx10.04â € ™ Wx0.79â € ™ H

Bahan: cemara Cina, wesi galvanis

Werna: wisuh putih lan galvanis

Wujude: segi papat

Bobot net: 1,2 lbs

Fitur Kait Tembok Dekorasi Rumah "Kunci" Logam:

Pancing "Kunci" Logam Dekorasi Rumah Logam kita minangka aksen pedesaan sing cocog karo kebutuhan ruang sampeyan! Cocog banget kanggo digantung ing ndhuwur lawang.

Digawe saka kayu padhet lan wesi galvanis;

Kayu alam lan kabel ireng rampung;

Nampilake ukara wesi galvanis "KUNCI";

3 pancing kanggo nggantung tombol, jas, topi lan tali;

Wis siyap dipasang ing tembok;

ora dibutuhake hardware gantung tambahan

Informasi pengiriman kanggo "Kunci" Logam Kaca Dekorasi Rumah Logam:

Metal

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane Metal "Keys" Hiasan Tembok Omah?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Metal

Panas Tags: "Kunci" Logam Dekorasi Pancing, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.