Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam
  • Air ProPanyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam

Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam

Saben laci Penyimpanan Kabinet Kayu Bingkai Logam nganggo aksen logam nada industri ing tikungan sederhana, kontras kanthi apik karo gaya pedesaan ing pungkasan kayu lan struktur bingkai logam. Kokoh lan apik banget, penyelenggara Penyimpanan Kabinet Kayu Bingkai Logam iki bisa digunakake kanthi apik ing kamar wiwit jedhing nganti kamar turu nganti kamar tamu.

Model:KH20518

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam Pesona antik menyang kamar ing omah sampeyan kanthi panata papan kayu gaya desa. Penyelenggara iki duwe 6 laci file bentuk dawa kanthi macem-macem barang sing bisa disimpen, kayata perlengkapan kantor lan perhiasan sing disenengi. Saben laci Penyimpanan Kabinet Kayu Bingkai Logam nganggo aksen logam nada industri ing tikungan sederhana, kontras kanthi apik karo gaya pedesaan ing pungkasan kayu lan struktur bingkai logam. Kokoh lan apik banget, penyelenggara Penyimpanan Kabinet Kayu Bingkai Logam iki bisa digunakake kanthi apik ing kamar wiwit jedhing nganti kamar turu nganti kamar tamu. Cahya lan atur omah sampeyan nganggo laci penyimpanan kayu pedesaan sing migunani lan apik. Amarga ngawasi variasi, warna bisa katon rada beda. Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam Ukuran (ing inci): Sakabèhé 48.03â € ™ H x 23.62â € ™ W x 16.14â € D. N, Ora dibutuhake majelis.

Ukuran Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam iki:

48.03â € ™ H x 23.62â € ™ W x 16.14â € D

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: Cuci putih lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 64.076lbs

Fitur Penyimpanan Kabinet Kayu Bingkai Logam:

Potongan aksen gaya lan serbaguna;

Ruang panyimpenan interior sing akeh;

Desain gaya nambah rasa elegan lan dekorasi omah kanthi sampurna;

Ora dibutuhake majelis.

Informasi pengiriman kanggo Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam:

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). Apa regane Panyimpenan Kabinet Kayu Bingkai Logam?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

Panas Tags: Penyimpanan Kabinet Kayu Bingkai Logam, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.