Tresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan
  • Air ProTresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan

Tresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan

Love Style Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign iki menehi hadiah sing apik banget lan uga cocog kanggo omah, kantor, bisnis, garasi, guwa wong, dheweke ngeculake, kamar asrama, ruang game, pawon utawa papan sing pengin ditampilake unik iki mlebu

Model:KH18232

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tresna Urip Ing kene Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan

Love Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign

Katresnan Urip Ing Tandha Gaya Pedesaan Pedesaan. Saben tandha digawe kanthi urutan lan digawe dhewe kanthi kerajinan tangan. Sampeyan bakal nemokake reproduksi, desain asli sing katon klasik, resik, pratandha anyar tanpa gangguan lan goresan, lan akeh desain khusus. Love Style Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign iki menehi hadiah sing apik banget lan uga cocog kanggo omah, kantor, bisnis, garasi, guwa wong, dheweke ngeculake, kamar asrama, ruang game, pawon utawa papan sing pengin ditampilake unik iki mlebu Kita duwe pirang-pirang ewu desain sing kasedhiya kanthi tambahan sing ditambahake saben dina. Tandha Gaya Rumah Tangga Pedesaan sing digawe saka MDF veneer, gambar kasebut katon saka tandha sing wis tuwa lan udan kanthi simulasi sing retak utawa reged lan cat sing goresan lan luntur .

Katresnan iki Urip Ing kene Tandha Gaya Rumah Tangga Pedesaan: 23,94â € ™ Lx13.98â € ™ Wx0.75â € ™ H

Bahan: MDF

Werna: Cuci putih lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 3,3 lbs

Fitur Piranti Urip Cinta ing kene Tandha Gaya Rumah Pedesaan:

Gaya pedesaan antik;

Kanthi simulasi sing retak utawa reged lan cat sing goresan lan luntur;

katon tuwa lan udan;

Cocog kanggo akeh acara.

Informasi pangiriman kanggo Tandha Cinta ing kene Tandha Gaya Rumah Tangga Pedesaan:

Love Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane Love Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Love Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign

Panas Tags: Gawe Urip ing kene Tandha Gaya Rumah Pertanian Pedesaan, Produsen, Suplier, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Tiongkok, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.