Meja Sisih Pusat Ruang Tamu
  • Air ProMeja Sisih Pusat Ruang Tamu
  • Air ProMeja Sisih Pusat Ruang Tamu
  • Air ProMeja Sisih Pusat Ruang Tamu
  • Air ProMeja Sisih Pusat Ruang Tamu
  • Air ProMeja Sisih Pusat Ruang Tamu
  • Air ProMeja Sisih Pusat Ruang Tamu
  • Air ProMeja Sisih Pusat Ruang Tamu

Meja Sisih Pusat Ruang Tamu

Meja Sisih Pusat Ruang Tamu provinsi iki ndadekake tambahan sing cocog kanggo papan apa wae. Nada pedesaan kanthi alami lan gunmetal rampung nggambar laci cupped menehi gaya serba guna lan pesona iki serba guna.

Model:KH20528

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meja Sisih Pusat Ruang Tamu

Living Room Center Side Table

Meja Sisih Pusat Ruang Tamu provinsi iki ndadekake tambahan sing cocog kanggo papan apa wae. Nada pedesaan kanthi alami lan gunmetal rampung nggambar laci cupped menehi gaya serba guna lan pesona iki serba guna. Kasedhiya pirang-pirang finish kanggo nglengkapi dekorasi interior lan perabotan omah, wiwit saka klasik lan tradisional nganti modern lan kontemporer lan kabeh sing ana ing antarane. Meja Sisih Pusat Ruang Tamu bisa digunakake minangka tabel pungkasan, meja aksen, stand plant utawa meja printer lan cocog banget ing ruang tamu, kamar kulawarga, ruang game, sinau utawa kantor ing omah, utawa ing endi wae sampeyan kudu nambah gaya sing apik. Laci logam ngisor sing jembar minangka papan sing sampurna kanggo nyimpen buku, majalah, lsp. Dene gambar kayu ndhuwur nyedhiyakake panyimpenan sing cukup kanggo tombol adoh, remot kontrol, lan barang pribadi liyane. Utawa Meja Sisih Pusat Ruang Tamu nggawe area tampilan sing apik kanggo kenang-kenangan lan tombol-tombol. Koordinasi karo barang liyane saka koleksi modern farmasi lan perakitan gampang.

Meja Sisih Pusat Ruang Tamu iki:

15.94 "W x 13.19" D x 27.56 "H

Bahan: cemara Cina, MDF, zat besi,

Werna: wisuh putih, putih lan ireng

Wujude: alun-alun

Fitur Meja Sisih Pusat Ruang Keluarga:

Wis rampung kanthi nada pedesaan, tabel pungkasan iki minangka tambahan sing apik kanggo dekorasi sing ana

Loro laci logam rampung putih lan ireng menehi meja mburi sentuhan pesona omah pertanian

Kanthi telung laci gedhe, tabel serbaguna iki nyedhiyakake panyimpenan sing cukup, lan bisa digunakake minangka tabel pungkasan, stand plant utawa tabel printer.

Koordinasi karo Koleksi Modern Farmhouse

Kasedhiya ing pirang-pirang finish

Déwan gampang

Informasi pengiriman kanggo Meja Sisih Pusat Ruang Tamu:

Living Room Center Side Table

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Meja Sisih Pusat Ruang Tamu?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Living Room Center Side Table

Panas Tags: Meja Sisih Pusat Ruang Keluarga, Produsen, Suplier, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Rumah Tani, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.