Kincir Angin Single Dekorasi Rumah Kaca Pancing
  • Air ProKincir Angin Single Dekorasi Rumah Kaca Pancing

Kincir Angin Single Dekorasi Rumah Kaca Pancing

Kancing tembok dekorasi omah kaca kait tunggal kinciren Iki nganyari omah sing apik kanthi aksen kaya Kincir Tembok Logam Kincir Kaca! Dekorasi logam galvanis iki nduwe bentuk kincir puteran kanthi rincian sing karat lan siji kait ing sisih ngisor. Pasang ing macem-macem tembok ing ruang tamu, kamar turu, lan kantor! Kalebu: 1 dekorasi

Model:KH19883

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kancing kaca dekorasi omah tunggal kincir gedhe

Large Windmill Single Hook Home Decoration Wall Hook

Kancing tembok dekorasi omah kaca kait tunggal kinciren Iki nganyari omah sing apik kanthi aksen kaya Kincir Tembok Logam Kincir Kaca! Dekorasi logam galvanis iki nduwe bentuk kincir puteran kanthi rincian sing karat lan siji kait ing sisih ngisor. Pasang ing macem-macem tembok ing ruang tamu, kamar turu, lan kantor! Kalebu: 1 dekorasi

Kancing kait dekorasi kincir angin tunggal kincir angin gedhe iki: 19,69 "Lx3,74" â € ™ Wx26.77â €

Bahan: Wesi

Werna: karat galvanis

Wangun: ora teratur

Bobot net: 1,3 lbs

Fitur kail dinding dekorasi rumah kaca kait tunggal kincir angin Besar:

Digawe saka logam;

Wesi karat antik rampung;

Nduwe kincir wesi galvanis amba;

Digunakake kanggo nggantung andhuk, tas tangan, topi, syal, sandhangan, jubah, lsp;

Gampang digunakake lan trep kanggo urip saben dinane.

Wis siyap dipasang ing tembok;

Ora dibutuhake hardware gantung tambahan

Informasi pengiriman kanggo pancing tembok dekorasi omah kaca kait tunggal kincir Gedhe:

Large Windmill Single Hook Home Decoration Wall Hook

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 10000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Pancing Kincir Angin Kincir Angin Kincir Angin Besar?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 300 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 300 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Large Windmill Single Hook Home Decoration Wall Hook

Panas Tags: Kincir Angin Tunggal Kaca Dekorasi Rumah Kait Dinding

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.