Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih
  • Air ProJam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih
  • Air ProJam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih
  • Air ProJam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih
  • Air ProJam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih
  • Air ProJam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih
  • Air ProJam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih
  • Air ProJam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih

Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih

Nggawa mulih pesona Bingkai Kayu Cuci Putih Jam Tangan Gedhe. Bingkai putih kanthi pedesaan ngubengi angka wesi sing digawe kanggo nggawe campuran elegan sing apik banget.

Model:KH19533-R

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih

Farmhouse Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih

Nothing ties a room together better than a great clock, and the one you choose to place in your home should reflect your personality and style. We hear you. Bring home the charm of a Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih. A rustic whitewashed frame surrounds wrought iron numerals to create the perfect blend of weathered elegance. The impressive 21.26" size Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih makes it a classic, prominent timepiece to complete your farmhouse decor. Finding the right clock to suit your style has never been easier, thanks to our wide range of Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih timekeeping solutions.

This Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih measures: 21.26W x 1.77D x 21.26H in

Bahan: MDF, wesi

Werna: putih kasusahan

Wujude: bunder

Features of Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih:

Rampung putih;

Angka Romawi wesi tempa lan bingkai kayu;

Desain omah pertanian pedesaan;

Mbukak 1 Baterai AA - Ora kalebu

Sampurna kanggo Omah utawa Kantor.

Shipping information for Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih:

Farmhouse Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: kothak jendhela putih + karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). What is the Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putihâ regane?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ pangilon 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Farmhouse Jam Dinding Gedhe Kayu Bingkai Kayu Putih

Panas Tags: Jam Dinding Besar Bingkai Kayu Cuci Putih, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.