Tanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng
  • Air ProTanduran Logam Bentuk Ora Ireng

Tanduran Logam Bentuk Ora Ireng

Tanduran listrik sing bentuké sepeda listrik sing ora tetep iki minangka cara sing sampurna kanggo padhang kebon utawa teras. Isi karo kembang musiman sing disenengi utawa muat kayu bakar sing disigar kanggo tampilan hias desa. Lengkap karo roda sing kuat, tanduran gawenan tangan iki bisa dadi tambahan anyar sing apik kanggo aksesoris kebon sampeyan.

Model:KH20609

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran logam bentuk ora teratur

Irregular Shape Metal Planter

Tanduran planter hiasan bentuk listrik listrik sing ora teratur sing apik iki nambahake peternakan ing dekorasi apa wae. Tempat tidur, utawa area tanduran kanggo saben sepeda listrik duwe kemasan ijo sing rapuh, kanggo tampilan apik ing negara. Ukurane luwih gedhe 12,6 inci, dawane 9,69 inci lan ambane 6,69 inci, kanthi dia. 6,5 inci, area tandur jero 4,92 inci. Ukuran samller dawane 9,84 inci, dawane 8,27 inci lan ambane 5,12 inci, kanthi dia. 5 inci, 4,92 inci area taneman jerone Tanduran listrik listrik sing ora duwe aturan baku katon apik ing teras lan teras, lan nggawe tambahan sing apik kanggo ruang tamu, kamar turu lan kamar srengenge.
Tanduran listrik sing bentuké sepeda listrik sing ora tetep iki minangka cara sing sampurna kanggo padhang kebon utawa teras. Isi karo kembang musiman sing disenengi utawa muat kayu bakar sing disigar kanggo tampilan hias desa. Lengkap karo roda sing kuat, tanduran gawenan tangan iki bisa dadi tambahan anyar sing apik kanggo aksesoris kebon sampeyan.

Tanduran tanduran bentuk logam sing ora teratur iki:

L: 12,6 "L x 9,69" € (H x 6,69 "W (panci logam: dia.6,5â € x4.92" H)

S: 9,84 "L x 8,27â € ™ H x 5,12" W (panci logam: dia.5â € x4.92â € H)

Bahan: wesi,

Werna: ijo sing dikaratake

Wangun: motor listrik sing ora teratur

Fitur planter logam bentuk sing ora teratur:

Besi kanthi kualitas dhuwur nggawe pot iki awet lan praktis.

Cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan;

Sampurna kanggo nyekeli kembang lan tanduran kanggo dekorasi omah;

Rampung ijo sing teyeng kanggo tampilan negara sing apik;

Potongan tampilan hias desa;

Gawenan tangan lan rampung;

Informasi pengiriman kanggo tanduran logam bentuk sing ora teratur:

Irregular Shape Metal Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000set / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane tukang nandur logam bentuk Ora Ireng?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 500set.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 500sets.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa banyu tanduran kayu warna-warni Antik disegel?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Irregular Shape Metal Planter

Panas Tags: Tanduran Logam Bentuk Ora Ireng, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.