Tanduran Kayu Geometris
  • Air ProTanduran Kayu Geometris
  • Air ProTanduran Kayu Geometris
  • Air ProTanduran Kayu Geometris
  • Air ProTanduran Kayu Geometris
  • Air ProTanduran Kayu Geometris
  • Air ProTanduran Kayu Geometris
  • Air ProTanduran Kayu Geometris

Tanduran Kayu Geometris

Dimensi tanduran kayu Geometrik: (Amarga gaweyan tangan bisa owah sithik) L: 10.24â € Lx10.24â € ™ Wx4.92â €, S: 8.07â € Lx8.07â € Wx3. 94â € H.

Model:KH19224 S / 2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran kayu géometris 2

Geometric Wood Planter

Tanduran kayu géometrik saka 2 minangka tanduran kayu sing apik gayane nduweni struktur geometris sing bakal nggawe tanduran sampeyan katon sampurna. Tanduran geometris digawe saka cemara Cina padhet alami lan minangka potongan sing apik kanggo dekorasi mejo utawa meja sampeyan. Digawe kanthi tangan, tanduran kayu Geometris sing apik mesthi ora bisa ditemokake. Dheweke uga ngemot perlindungan plastik ing njero kanggo nglindhungi kayu alami. Lan tali rami sing kandel banget bisa ditrapake supaya luwih aman lan gampang dipindhah. Dimensi tanduran kayu Geometrik: (Amarga gaweyan tangan bisa owah sithik) L: 10.24â € Lx10.24â € ™ Wx4.92â €, S: 8.07â € Lx8.07â € Wx3. 94â € H.

Tanduran kayu géometris saka 2 langkah:

L: 10.24â € Lx10.24â € ™ Wx4.92â € H, S: 8.07â € Lx8.07â € Wx3.94â € H

Bahan: cemara Cina, kayu lapis

Werna: wisuh putih

Wangun: geometris

Fitur piranti tanduran kayu Geometri 2:

Kerajinan komposit kayu solid;

Resik kanggo digunakake ing njero ruangan;

Gawenan tangan lan rampung;

Tanduran kayu géometris sampurna kanggo succulents

Tampilan desa sing antik

Informasi pengiriman kanggo tanduran kayu geometris:

Geometric Wood Planter

FOB: FUZHOU

Tanduran Kayu Geometri Kemampuan Supply: 10000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane tukang kebon geometris?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 500PCS.

 

3). Apa banyu planter kayu geometris ditutup?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

 

4). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

5). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Geometric Wood Planter

Panas Tags: Pabrik Kayu Geometris, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Omah DÃ © cor

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.