Kaca Gantung Bingkai Logam Geometris
  • Air ProKaca Gantung Bingkai Logam Geometris
  • Air ProKaca Gantung Bingkai Logam Geometris
  • Air ProKaca Gantung Bingkai Logam Geometris
  • Air ProKaca Gantung Bingkai Logam Geometris
  • Air ProKaca Gantung Bingkai Logam Geometris
  • Air ProKaca Gantung Bingkai Logam Geometris
  • Air ProKaca Gantung Bingkai Logam Geometris

Kaca Gantung Bingkai Logam Geometris

Mirror Tembok Gantung Bingkai Logam Geometris iki dilengkapi hardware gantung sing dipasang supaya gampang dipasang ing kothak! Tuku Mirror Gold Frame Hanging Wall Mirror Gold Mirror saiki lan gawe klasik instan ing dekorasi omah sampeyan.

Model:KH19387

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaca Gantung Bingkai Logam Geometris

Geometric Metal Frame Hanging Wall Mirror

Mirror Tembok Gantung Bingkai Logam Geometris Iki kanthi cepet nambahake titik fokus ing ruangan apa wae ing omah sampeyan kanthi Mirror Tembok Geometris Emas Antik. Cermin unik iki nduweni desain geometris gaya kanthi aksen kanthi kemasan emas antik sing menehi tambahan ekstra kanggo dekorasi omah sampeyan. Asil pungkasan yaiku potongan sing apik banget lan apik banget kanggo ruang tamu, ruang makan, kamar turu, jedhing, utawa ruangan ing omah sampeyan. Mirror Tembok Gantung Bingkai Logam Geometris iki dilengkapi hardware gantung sing dipasang supaya gampang dipasang ing kothak! Tuku Mirror Gold Frame Hanging Wall Mirror Gold Mirror saiki lan gawe klasik instan ing dekorasi omah sampeyan. Rampung emas antik, Bingkai kawat geometris kawat geometris gaya kanthi pangilon bentuk bunder, Kasedhiya 2 gantungan logam kanggo gampang dipasang, Sampurna minangka pangilon aksen utawa kasombongan, Kasedhiya 2 gantungan logam kanggo gampang dipasang

Kaca Cermin Gantung Bingkai Logam Geometris iki: 26.77W x 1.98D x 26.77H ing

Bahan: wesi, gelas

Werna: emas

Wangun: segi wolu

Fitur Mirror Tembok Gantung Bingkai Logam Geometris:

Dibangun saka wesi, kawat lan kaca;

Wangun Octagon;

Emas antik rampung;

Klasik instan ing dekorasi omah sampeyan;

Desain geometris gaya

Informasi pengiriman kanggo Cermin Gantung Bingkai Logam Geometris:

Geometric Metal Frame Hanging Wall Mirror

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Mirror Wall Frame Gantung Geometris?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ pangilon 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Geometric Metal Frame Hanging Wall Mirror

Panas Tags: Bingkai Logam Gantung Geometris Gantung Tembok Dinding, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, China, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.