Tanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis
  • Air ProTanduran Tembaga Logam Galvanis

Tanduran Tembaga Logam Galvanis

Tanduran tembok planter logam galvanis nggawe aksen sing apik - Tambahan sing Apik kanggo Ruang Keluarga, Pawon, Kantor, utawa Patio kanggo Nambah corak Indoor utawa ruangan Sampeyan. Logat omah sampeyan kanthi tampilan peternakan vintage saka kranjang kanthong hiasan sing dipasang ing tembok iki.

Model:QH18005

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran tembok tanduran galvanis S / 3

Galvanized Metal Planter Wall Planter

Tanduran tembok planter logam galvanis nggawe aksen sing apik - Tambahan sing Apik kanggo Ruang Tamu, Pawon, Kantor, utawa Patio kanggo Nambah Défisi njero ruangan utawa ruangan. Logat omah sampeyan kanthi tampilan farmasi vintage saka kranjang kanthong hiasan sing dipasang ing tembok iki. Tanduran tembok plantar logam galvanis nggawe tembok mekar kanthi warna lan isi kanthong kasebut kanthi kembang utawa rumput sing seger utawa palsu, suket utawa greenery gawean kanggo nggawe alam menyang ruangan sampeyan. Tanduran tembok tanduran galvanis digawe saka logam kanthi rong garis vertikal lan finish seng galvanis, bakal nambah dekorasi ruangan utawa ruangan kanthi apik. dimensi planter tembok tanduran galvanis logam: (Amarga digawe gaweyan, iki bisa diganti sithik):

L: 8,66 € Lx8.66â € ™ Wx10.24â € H, M: 7.48â € ™ Lx7.87â € ™ x9.45â € ™ H, S: 6,30â € Lx6.50â € Wx8.66â € H. Tanduran gantung planter tembok galvanis logam iki minangka aksen dekorasi omah serbaguna sing bisa digunakake kanggo gaya omah kanthi sentuhan pesona kontemporer-pedesaan.

Tanduran tembok tanduran galvanis logam iki ngukur:

L: 8,66 € Lx8,66â € ™ Wx10.24â € H,

M: 7.48â € ™ Lx7.87â € ™ x9.45â € ™ H,

S: 6.30 € € Lx6.50â € Wx8.66â € H.

Bahan: wesi,

Werna: wesi galvanis

Wangun: kranjang zaitun

Fitur planter tembok galvanis logam planter:

Tampilan Ember Zaitun Asli

Rampung Perak-Abu-abu Galvanis

Negara Pedesaan nganti Dekorasi Kontemporer

Cocog kanggo digunakake ing njero ruangan utawa ruangan;

Tumbuh jamu seger ing pawon utawa lebokake andhuk ekstra ing njero kamar mandhi;

Potongan tampilan hias desa;

Gawenan tangan lan rampung;

Informasi pengiriman kanggo tanduran tembok tanduran galvanis:

Galvanized Metal Planter Wall Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 5000set / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane tukang nandur tembok tanduran galvanis?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 500set.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 500-1000 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 500sets.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa tanduran planter tembok logam Galvanis ditutup?

Ya, kita nggawe anti banyu transparan ing sisih ngisor.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Galvanized Metal Planter Wall Planter

Panas Tags: Pabrik Tembok Logam Galvanis, Pabrikan, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.