Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan
  • Air ProDekorasi Rumah Tanduran Peternakan

Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan

Dekorasi Rumah Tanduran Farmhouse iki menehi hadiah sing apik lan uga cocog kanggo omah, kantor, bisnis, garasi, guwa wong, dheweke ngeculake, kamar asrama, ruang game, pawon utawa papan sing pengin ditampilake tandha unik iki.

Model:KH18232

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan

Love Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign Home Decoration 23.94Inchx13.98Inch

The Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan. Each sign is made to order and individually handcrafted. You will find reproductions, vintage looking original designs, clean, new looking signs without the distressing and scratches, and many personalized designs. This Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan make great gifts and they are also perfect for your home, office, business, garage, man cave, she shed, dorm room, game room, kitchen or any place you'd like to display this unique sign. We have several thousand different designs available with more being added every day.The Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan made of fir veneer MDF, the image has the appearance of an aged and weathered sign with simulated cracked or dirty edges and scratched and faded paint. 

This Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan measures: 23.94’’Lx13.98’’Wx0.75’’H 

Bahan: MDF

Werna: Cuci putih lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 3,3 lbs

Features of Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan:

Gaya pedesaan antik;

Kanthi simulasi sing retak utawa reged lan cat sing goresan lan luntur;

katon tuwa lan udan;

Cocog kanggo akeh acara.

Shipping information for Dekorasi Rumah Tanduran Peternakan:

Love Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign Home Decoration 23.94Inchx13.98Inch

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 30000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). What is the Dekorasi Rumah Tanduran Peternakanâ regane?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Love Lives Here Rustic Farmhouse Style Sign Home Decoration 23.94Inchx13.98Inch

Panas Tags: Dekorasi Rumah Tangga Farmhouse, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.