Jam Tembok Gedhe Farmhouse
  • Air ProJam Tembok Gedhe Farmhouse
  • Air ProJam Tembok Gedhe Farmhouse
  • Air ProJam Tembok Gedhe Farmhouse
  • Air ProJam Tembok Gedhe Farmhouse
  • Air ProJam Tembok Gedhe Farmhouse
  • Air ProJam Tembok Gedhe Farmhouse
  • Air ProJam Tembok Gedhe Farmhouse

Jam Tembok Gedhe Farmhouse

Gawanake pesona Jam Tembok Gedhe Farmhouse. Bingkai putih kanthi pedesaan ngubengi angka wesi sing digawe kanggo nggawe campuran elegan sing apik banget.

Model:KH19533-R

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jam Tembok Gedhe Farmhouse

Farmhouse Large Wall Clock

Ora ana sing ngubungake ruangan sing luwih apik tinimbang jam sing apik, lan ruangan sing sampeyan pilih ing omah sampeyan kudu nggambarake kepribadian lan gaya sampeyan. Kita krungu sampeyan. Gawanake pesona Jam Tembok Gedhe Farmhouse. Bingkai putih kanthi pedesaan ngubengi angka wesi sing digawe kanggo nggawe campuran elegan sing apik banget. Jam Tembok Gedhe 21.26 "sing nggumun nggawe jam tangan klasik lan misuwur kanggo ngrampungake dekorasi omah pertanian sampeyan. Temokake jam sing pas kanggo gaya sampeyan durung nate luwih gampang, berkat solusi timekeeping Jam Tembok Gedhe Farmhouse Gedhe.

Jam Tembok Gedhe Farmhouse iki ukurane: 21.26W x 1.77D x 21.26H ing

Bahan: MDF, wesi

Werna: putih kasusahan

Wujude: bunder

Fitur Jam Dinding Gedhe Farmhouse:

Rampung putih;

Angka Romawi wesi tempa lan bingkai kayu;

Desain omah pertanian pedesaan;

Mbukak 1 Baterai AA - Ora kalebu

Sampurna kanggo Omah utawa Kantor.

Informasi pengiriman Jam Tembok Gedhe Farmhouse:

Farmhouse Large Wall Clock

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: kothak jendhela putih + karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Jam Tembok Gedhe Farmhouse?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ pangilon 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Farmhouse Large Wall Clock

Panas Tags: Jam Tembok Gedhe Farmhouse, Produsen, Suplier, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.