Frame Kayu Gedhe Jam Farmhouse
  • Air ProFrame Kayu Gedhe Jam Farmhouse
  • Air ProFrame Kayu Gedhe Jam Farmhouse
  • Air ProFrame Kayu Gedhe Jam Farmhouse
  • Air ProFrame Kayu Gedhe Jam Farmhouse
  • Air ProFrame Kayu Gedhe Jam Farmhouse
  • Air ProFrame Kayu Gedhe Jam Farmhouse
  • Air ProFrame Kayu Gedhe Jam Farmhouse

Frame Kayu Gedhe Jam Farmhouse

Nggawa mulih pesona saka peternakan ing tembok tembok bingkai kayu wisuh putih. Bingkai putih kanthi pedesaan ngubengi angka wesi sing digawe kanggo nggawe campuran elegan sing apik banget.

Model:KH19533-R

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Petani tembok gedhe jam tembok umbah-umbah kayu putih

Farmhouse Large Wall Clock White Wash Wood Frame

Ora ana sing ngubungake ruangan sing luwih apik tinimbang jam sing apik, lan ruangan sing sampeyan pilih ing omah sampeyan kudu nggambarake kepribadian lan gaya sampeyan. Kita krungu sampeyan. Nggawa mulih pesona saka peternakan ing tembok tembok bingkai kayu wisuh putih. Bingkai putih kanthi pedesaan ngubengi angka wesi sing digawe kanggo nggawe campuran elegan sing apik banget. Bingkai kayu umbah-umbah putih ukuran 21.26 "sing ukurane Farmhouse gedhe, nggawe jam tangan klasik lan misuwur kanggo ngrampungake dekorasi omah pertanian sampeyan. Temokake jam sing pas karo gaya sampeyan durung mesthi luwih gampang, amarga akeh Farmhouse jam tembok gedhe sing putih ngumbah solusi wektu kanggo pigura kayu.

Ukuran bingkai kayu cuci kayu putih ing Farmhouse gedhe iki: 21.26W x 1.77D x 21.26H ing

Bahan: MDF, wesi

Werna: putih kasusahan

Wujude: bunder

Fitur bingkai kayu umbah-umbah putih umume Farmhouse:

Rampung putih;

Angka Romawi wesi tempa lan bingkai kayu;

Desain omah pertanian pedesaan;

Mbukak 1 Baterai AA - Ora kalebu

Sampurna kanggo Omah utawa Kantor.

Informasi pengiriman kanggo bingkai kayu umbah-umbah putih ing tembok tembok:

Farmhouse Large Wall Clock White Wash Wood Frame

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: kothak jendhela putih + karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane pigura tembok kayu umbah-umbah gedhe ing Farmhouse?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ pangilon 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Farmhouse Large Wall Clock White Wash Wood Frame

Panas Tags: Jam Dinding Kayu Besar Ladang Putih Cuci Kayu Putih, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Tiongkok, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.