Gugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur
  • Air ProGugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur

Gugur Dekorasi Hiasan Tembok Musim Gugur

Dekorasi Waluh Gantung Gantung Wall waluh sing ditandur ing musim gugur dekorasi kayu waluh minangka pilihan sing apik kanggo kulawarga lan kanca minangka pasokan pesta sing sampurna, kanggo dekorasi Musim Gugur, Panen lan Panen Halloween. Dekorasi Pintu Waluh Kayu kanggo Panen Thanksgiving Halloween Dekorasi Gantung Gugur Musim Gugur kanthi Daun Logam

Model:KH18783

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Waluh Gantung Hiasan Tembok Dekorasi

Fall Autumn Hanging Wall Decor Pumpkin

Waluh Gantung Hiasan Tembok Dekorasi

DESORASI GUGUR - Waluh kayu dicet kanthi tangan kanthi warna musim gugur, godhong ijo logam pedesaan, tambah sentuhan musim gugur.

GAMBAR GAMBAR GAMBAR- Dekorasi musim gugur labu Gantung Dekorasi Hiasan waluh kanggo tandha teras 16,73 "x 15,35" x 0,67 ", cocog kanggo panggunaan ruangan njero ruangan lan garing, cocok kanggo lawang, teras, lawang ngarep lsp.

TANDA WOOD WELCOME - Tandha sambutan sing ditempelake nganggo tali jute supaya gampang digantung ing tembok utawa lawang, salaman karo kanca-kanca tangga teparo lan kulawarga kanthi tandha lawang labu kayu.

Idea FALL GIFT- Gugur Hiasan Tembok Gantung Gantung ing waluh mlebu dekorasi labu musim gugur minangka pilihan sing apik kanggo kulawarga lan kanca minangka pasokan pesta sing sampurna kanggo dekorasi Musim Gugur, Panen lan Panen Halloween. Dekorasi Pintu Waluh Kayu kanggo Panen Thanksgiving Halloween Dekorasi Gantung Gugur Musim Gugur kanthi Daun Logam

Ukuran labu Hiasan Hiasan Tembok Musim Gugur iki:

16,73 "L x 15,35" W x 0,67 "H

Bahan: MDF, IRON

Werna: kuning waluh

Wangun: waluh

Fitur labu Dekorasi Gantung Musim Gugur Musim Gugur:

Tangan dicet kanthi warna gugur;

Dekorasi gugur kanggo tandha teras;

Cocog kanggo panggunaan ruangan ruangan lan garing;

Tambahan sing apik kanggo dekorasi omah utawa kantor;

Pilihan sing apik kanggo kulawarga lan kanca saiki.

Informasi pengiriman labu Dekorasi Gantung Gugur Musim Gugur:

Fall Autumn Hanging Wall Decor Pumpkin

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 10000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane labu Gantung Gugur Dekorasi Wall?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Fall Autumn Hanging Wall Decor Pumpkin

Panas Tags: Gugur Dekorasi Hiasan Dinding Musim Gugur, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk