Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot
  • Air ProMirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot
  • Air ProMirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot
  • Air ProMirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot
  • Air ProMirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot
  • Air ProMirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot
  • Air ProMirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot
  • Air ProMirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot

Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot

Kayu reklamasi Cermin Slat Kayu Resah iki minangka tampilan sing disenengi kabeh wong. Gambar ing daya tarik iki, Mirror Wall Slat Wood Distressed minangka aksen omah sing bakal ngisi ruang sampeyan.

Model:KH19303

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot

Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot Square Mirror Multi-Colored

This Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot reclaimed wood is a look that everybody loves. Drawing on this appeal, the Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot mirror is a home accent that will enrich your space. The distressed solid Fir wood slats are painted and sanded, then pieced together at unique angles that adds to the overall design. Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot. 

This Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot measures: 21.26W x 1.57D x 29.13H in

Bahan: Kayu solid lan kayu lapis

Werna: warna-warni depresi

Wujude: alun-alun

Features of Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot:

Dibangun saka kayu lan kaca.

Kayu solid lan pigura kayu lapis

Rasane susah, warna-warni

Katon kayu sing direklamasi

Nyumerepi horisontal utawa vertikal.

Shipping information for Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot:

Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot Square Mirror Multi-Colored

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). What is the Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkotâ regane?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ pangilon 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Mirror Tembok Slat Kayu sing Wangkot Square Mirror Multi-Colored


Panas Tags: Cermin Dinding Slat Kayu Resah, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.