Mirror Round Round Frame Kayu Solid sing 2
  • Air ProMirror Round Round Frame Kayu Solid sing 2

Mirror Round Round Frame Kayu Solid sing 2

Cermin bunder bingkai bingkai kayu padet sing resah iki 2 Bayangake kaendahan lan keanggunan tema dekoratif sakabèhé kanggo omah sampeyan kanthi kaca sing apik lan kaca. Saben pangilon duwe pelek kayu kanthi efek kayu sing wis udan lan dicet kanthi warna krim kanthi warna krim sing apik banget.

Model:KH19346-S2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cermin bunder bunder kayu solid sing kasusun saka 2

Distressed Solid Wood Frame Round Mirror Set Of 2

Cermin bunder bingkai bingkai kayu padet sing resah iki 2 Bayangake kaendahan lan keanggunan tema dekoratif sakabèhé kanggo omah sampeyan kanthi kaca sing apik lan kaca. Saben pangilon duwe pelek kayu kanthi efek kayu sing wis udan lan dicet kanthi warna krim kanthi warna krim sing apik banget. Bingkai cermin bunder kayu solid bulat 2 kasusun kanthi 2 ukuran beda: cermin sing luwih cilik diameteripun 19,69 inci, ambane 1,57-inci; sing luwih gedhe diameteripun 24.61-inci, ambane 1,69-inci. Sampeyan bisa nggantungake cermin kasebut ing endi wae lan mung bakal nambah ambisi ruangan, utamane foyer utawa lorong. Kanggo nggunakake mung ing njero ruangan, cermin bingkai kayu padat bunder sing ayu saka 2 kaca iki digawe kanggo hadiah anget omah sing sampurna kanggo wong sing spesial utawa mung kanggo nambah lan nambah gaya pribadi lan rasa dekorasi sampeyan. Cermin tembok sing ukurane macem-macem, bersarang (set 2). Saben pesawat pangilon bingkai kayu solid Distressed saka 2 cermin sing apik banget iki nduweni pelek kayu sing tebal kanthi efek kayu sing wis udan lan dicet kanthi warna abu-abu sing nandhang sungkowo; Cocog kanggo nggantung ing foyer utawa lorong, kanthi kapisah utawa bebarengan; Sampurna minangka presentasi omah utawa kanggo dekorasi omah kanthi gaya unik sampeyan; Dienggo mung kanggo njero ruangan.

Cermin bunder bingkai kayu solid bulat saka 2 langkah:

S: diameteripun 19.69-inci, ambane 1,57-inci;

L: Diameter 24.61-inci, ambane 1,69-inci

Bahan: Kayu padhet

Werna: abu-abu depresi

Wujude: bunder

Fitur pesawat kaca bingkai kayu solid sing kasusun saka 2:

Digawe saka kayu lan kaca sing padhet;

Kelabu depresi rampung;

Kaca-kaca sing beda-beda, kaca-kaca ing tembok (susun saka 2);

Cocog kanggo nggantung ing foyer utawa lorong;

Sampurna minangka saiki anget omah;

Wis siyap dipasang ing tembok;

mung kanggo keperluan njero ruangan.

Informasi pangiriman kanggo pesawat kaca bingkai kayu solid sing kasusahan 2:

Distressed Solid Wood Frame Round Mirror Set Of 2

FOB: FUZHOU

Kemampuan Penyediaan: 2000 set / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa set mirror mirror bunder kayu solid Distressed kanthi rega 2?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100set.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ yaiku 200PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Distressed Solid Wood Frame Round Mirror Set Of 2

Panas Tags: Cermin Bulat Bulat Kayu Solid Distressed Of 2, Produsen, Suplier, Grosir, Khusus, Penjualan Panas, China, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Home DÃ © cor

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.