Kabinet Curio ing Cuci Putih
  • Air ProKabinet Curio ing Cuci Putih
  • Air ProKabinet Curio ing Cuci Putih
  • Air ProKabinet Curio ing Cuci Putih
  • Air ProKabinet Curio ing Cuci Putih
  • Air ProKabinet Curio ing Cuci Putih
  • Air ProKabinet Curio ing Cuci Putih
  • Air ProKabinet Curio ing Cuci Putih

Kabinet Curio ing Cuci Putih

Kabinet Curio ing Wash White minangka aksen sing apik gayane lan serbaguna. Cocog kanggo dilebokake ing ruang tamu utawa kamar turu, Kabinet Curio ing White Wash dilengkapi lawang dobel, rak interior lan kaca ngarep.

Model:KH20513

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabinet Curio ing Cuci Putih

Antique Double Door Curio Cabinet In White Wash Sideboard

Kabinet Curio ing Wash White minangka aksen sing apik gayane lan serbaguna. Cocog kanggo dilebokake ing ruang tamu utawa kamar turu, Kabinet Curio ing White Wash dilengkapi lawang dobel, rak interior lan kaca ngarep. Rampung pigura putih kanthi ngumbah putih lan kasusahan kanthi gampang nglengkapi macem-macem gaya dekorasi omah. Spasi interior sing akeh nyedhiyakake panyimpenan kanggo macem-macem barang. Hardware prunggu antik ngrampungake tampilan. Kabinet Curio ing bahan Cuci Putih: cemara Tiongkok, MDF Pungkasan: Cekir aksen Putih Antik, papan panyimpenan interior sing akeh Antique Bronze Hardware Kaca ngarep Kabinet Pintu Ganda Sawetara Majelis Spesifikasi yang Diperlukan: Keseluruhan Dimensi Produk: 36.61 "H x 41.14" W x 18,31 "D Bobot Produk: 49,58 lbs

Kabinet Curio ing Cuci Putih iki ngukur:

36.61 "H x 41.14" W x 18.31 "D

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: Cuci putih, putih kangelan

Wujude: segi papat

Bobot net: 49.58lbs

Fitur Kabinet Curio ing Cuci Putih:

Potongan aksen gaya lan serbaguna

Ruang panyimpenan interior sing akeh

Hardware Perunggu Antik

Kaca ngarep

Kabinet Pintu Ganda

Sawetara Majelis sing Dibutuhake

Informasi pengiriman kanggo Kabinet Curio ing Cuci Putih:

Antique Double Door Curio Cabinet In White Wash Sideboard

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). Apa regane Kabinet Curio ing White Wash?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Antique Double Door Curio Cabinet In White Wash Sideboard

Panas Tags: Kabinet Curio ing Cuci Putih, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.