Tabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci
  • Air ProTabel Console karo Laci

Tabel Console karo Laci

Tabel Console karo Laci digawe saka MDF, sing tahan tahan nyandhang. Bingkai kayu solid nggawe peti panyimpenan iki stabil lan awet, uga nggawe kabinet panyimpenan katon luwih terkenal. Kabeh mutusake tabel bisa digunakake pirang-pirang taun. Tikar karet nglindhungi lantai sampeyan saka goresan.

Model:KH20524

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tabel Console karo Laci

Console Table With Drawers Wood Rustic Storage Cabinet

Tabel Console karo Drawers banjur tampil saka tampilan omah pertanian pedesaan sing dikarepake ing ruang sampeyan! Kombinasi kayu padhet abu-abu sing nandhang sungkowo karo kranjang logam putih menehi unit iki farmhouse modern sing bakal katon apik kaya meja wengi utawa unit lorong. Perabotan kabinet panyimpenan iki bakal menehi perasaan elegan lan canggih ing endi wae ing omah. Tabel Console karo Laci digawe saka MDF, sing tahan tahan nyandhang. Bingkai kayu solid nggawe peti panyimpenan iki stabil lan awet, uga nggawe kabinet panyimpenan katon luwih terkenal. Kabeh mutusake tabel bisa digunakake pirang-pirang taun. Tikar karet nglindhungi lantai sampeyan saka goresan.

Tabel Konsol nganggo Laci bisa mbantu sampeyan ngatur barang kanthi gampang lan jelas. Bisa digunakake kaya meja konsol, meja sofa, meja prasmanan, kabinet panyimpenan, sideboard utawa meja entri ing entri sampeyan; uga apik ing lorong, ruang tamu. Temokake kabeh ing pucuk driji kanthi solusi panyimpenan fungsional iki, ora ana wektu kanggo mbuwang-mbuwang nggoleki barang. Meja Console serbaguna lan apik gayane karo Laci iki dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman persiyapan tanpa repot marang para pelanggan. Ora dibutuhake majelis sapa wae sing bisa miwiti ngrasakake kabinet panyimpenan sing elegan lan ringkes iki.

- Rampung: Rampung warna abu-abu sing nandhang kasusahan

Tabel Konsol iki kanthi ukuran Laci:

34,25 "H x 33,27" W x 13,98 "D

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: Putih lan ireng, abu-abu stres

Wujude: segi papat

Bobot net: 47,96 pon

Fitur Tabel Console karo Laci:

Potongan aksen gaya lan serbaguna;

Ruang panyimpenan interior sing akeh;

Piranti Perunggu Antik;

Desain gaya nambah rasa elegan lan dekorasi omah kanthi sampurna;

Ora dibutuhake majelis.

Informasi pengiriman kanggo Meja Konsol nganggo Laci:

Console Table With Drawers Wood Rustic Storage Cabinet

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). Apa regane tabel Console karo Drawers?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Console Table With Drawers Wood Rustic Storage Cabinet

Panas Tags: Meja Konsol karo Laci, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.