Tabel Konsol Kanthi Laci lan Rak
  • Air ProTabel Konsol Kanthi Laci lan Rak
  • Air ProTabel Konsol Kanthi Laci lan Rak
  • Air ProTabel Konsol Kanthi Laci lan Rak
  • Air ProTabel Konsol Kanthi Laci lan Rak
  • Air ProTabel Konsol Kanthi Laci lan Rak
  • Air ProTabel Konsol Kanthi Laci lan Rak
  • Air ProTabel Konsol Kanthi Laci lan Rak

Tabel Konsol Kanthi Laci lan Rak

Aksen pola X unik ing panel sisih lan finish ireng sing dicuci asli kanthi laci Aged Bronze narik tampilan sing apik ing omah sing ngemot gaya pondok lan omah pertanian. Tabel Console kanthi Drawer lan Rak ing ngisor dipasang kanggo stabilitas, lan beting ndhuwur bisa diangkat utawa diturunake kanggo nampung barang kanthi macem-macem ukuran.

Model:KH19723

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tabel Console nganggo Laci lan Rak

Console Table With Drawers And Shelves

Tabel Konsol Kanthi Laci lan Rak

minangka cara sing sampurna kanggo nggawa rasa mundur ing pesisir menyang papan urip apa wae. Laci kothak ngatur macem-macem barang rumah tangga lan rong rak nyedhiyakake akeh ruangan kanggo buku, dekorasi lan liya-liyane. Logat pola X unik ing panel sisih lan finish ireng Cuci asli kanthi laci Aged Bronze narik tampilan sing apik ing omah sing ngemot gaya pondok lan omah pertanian. Tabel Console kanthi Drawer lan Rak ing ngisor dipasang kanggo stabilitas, lan beting ndhuwur bisa diangkat utawa diturunake kanggo nampung barang kanthi macem-macem ukuran. Lumahing lempengan wesi galvanis minangka papan sing cocog kanggo padhang ruangan kanthi sentuhan pribadi kayata tanduran, gambar lan dekorasi liyane. Gunakake tabel sisih 40.94 "W x 15.75" d x 42.52â € ™ H tabel dhewe utawa tambahake Meja Kopi, Meja Akhir lan TV Stand 60W kanggo nggawe furnitur ruang tamu sing lengkap. Tabel Konsol karo Laci lan Rak iki wis dites kanthi ketat kanggo memenuhi standar KingHome Furniture kanggo keamanan.

Tabel Konsol iki kanthi ukuran Laci lan Rak:

40,94â € x x 15.75â € x x5.52â € ™ H

Bahan: cemara Cina, MDF, wesi galvanis,

Werna: wisuh ireng, galvanis

Wujude: segi papat

Fitur Tabel Console karo Laci lan Rak:

Permukaan tahan gores nawakake papan sing sampurna kanggo nampilake dekorasi;

Aksen pola X unik ing panel sisih nggawe pesona santai sing bisa digunakake kanthi dekorasi pesisir lan omah pertanian;

Desain sikil sing apik lan apik tahan taun suwene dienggo ing ruang tamu, kantor omah utawa lawang mlebu;

KD lan gampang diklumpukake.

3 lapis, pojok busa styrofoam lan paket proteksi limang sisi.

Informasi pengiriman kanggo Tabel Console nganggo Laci lan Rak:

Console Table With Drawers And Shelves

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 60 dina

FAQ

1). Apa regane Tabel Konsol karo Laci lan Rak?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Console Table With Drawers And Shelves

Panas Tags: Meja Konsol Kanthi Laci lan Rak, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.