Laci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu
  • Air ProLaci Konsol Pedesaan Kayu

Laci Konsol Pedesaan Kayu

Laci Kayu Konsol digawe saka MDF, sing tahan tahan nyandhang. Bingkai kayu solid nggawe peti panyimpenan iki stabil lan awet, uga nggawe kabinet panyimpenan katon luwih terkenal. Kabeh mutusake tabel bisa digunakake pirang-pirang taun. Tikar karet nglindhungi lantai sampeyan saka goresan.

Model:KH20524

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laci Konsol Pedesaan Kayu

Console Table With Drawers Wood Rustic Storage Cabinet

Laci Konsol Kayu Pedesaan, coba tampil saka peternakan pedesaan sing dikepengini papan sampeyan! Kombinasi kayu padhet abu-abu sing nandhang sungkowo karo kranjang logam putih menehi unit iki farmhouse modern sing bakal katon apik kaya meja wengi utawa unit lorong. Perabotan kabinet panyimpenan iki bakal menehi perasaan elegan lan canggih ing endi wae ing omah. Laci Kayu Konsol digawe saka MDF, sing tahan tahan nyandhang. Bingkai kayu solid nggawe peti panyimpenan iki stabil lan awet, uga nggawe kabinet panyimpenan katon luwih terkenal. Kabeh mutusake tabel bisa digunakake pirang-pirang taun. Tikar karet nglindhungi lantai sampeyan saka goresan.

Laci Konsol Kayu Pedesaan bisa mbantu sampeyan ngatur barang kanthi gampang lan jelas. Bisa digunakake kaya meja konsol, meja sofa, meja prasmanan, kabinet panyimpenan, sideboard utawa meja entri ing entri sampeyan; uga apik ing lorong, ruang tamu. Temokake kabeh ing pucuk driji kanthi solusi panyimpenan fungsional iki, ora ana wektu kanggo mbuwang-mbuwang nggoleki barang. Laci Kayu Konsol serbaguna lan gaya iki dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman persiyapan tanpa repot marang para pelanggan. Ora dibutuhake majelis sapa wae sing bisa miwiti ngrasakake kabinet panyimpenan sing elegan lan ringkes iki.

- Rampung: Rampung warna abu-abu sing nandhang kasusahan

Laci Konsol Kayu Pedesaan iki ngukur:

34,25 "H x 33,27" W x 13,98 "D

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: Putih lan ireng, abu-abu stres

Wujude: segi papat

Bobot net: 47,96 pon

Fitur Laci Konsol Kayu Pedesaan:

Potongan aksen gaya lan serbaguna;

Ruang panyimpenan interior sing akeh;

Piranti Perunggu Antik;

Desain gaya nambah rasa elegan lan dekorasi omah kanthi sampurna;

Ora dibutuhake majelis.

Informasi pengiriman kanggo Laci Konsol Kayu Pedesaan:

Console Table With Drawers Wood Rustic Storage Cabinet

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). Apa regane Console Drawers Wood Rustic?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Console Table With Drawers Wood Rustic Storage Cabinet

Panas Tags: Laci Konsol Kayu Pedesaan, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.