Tembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging
  • Air ProTembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging

Tembok Kerajinan Kayu lan Kayu Natal DÃ © cor Hanging

Deleng plak Natal kayu iki! Nduwe godhong holly ijo lan woh abang, tembung wesi galvanis "GOLEK" lan cocog kanggo dekorasi kamar sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake dekorasi tembok kerajinan kayu lan logam Natal ing tembok, meja pungkasan utawa mantel ing musim liburan iki!

Model:KH18548

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dekorasi tembok kerajinan kayu lan logam Natal

Christmas Wood And Metal Craft Wall Décor Hanging

Dekorasi tembok kerajinan kayu lan logam Natal

Deleng plak Natal kayu iki! Nduwe godhong holly ijo lan woh abang, tembung wesi galvanis "GOLEK" lan cocog kanggo dekorasi kamar sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake dekorasi tembok kerajinan kayu lan logam Natal ing tembok, meja pungkasan utawa mantel ing musim liburan iki! Bentuk bohlam lampu kayu coklat sing dibingkai plakat tembok Natal nduweni godhong holly ijo lan woh abang. Kembang lan godhong ana ing sakupenge tembung kasebut. Plak kasebut nduwe tembung "GABYU" nganggo aksara ukir wesi galvanis. Plakat gantung dekorasi kerajinan kayu lan logam Natal iki bentuke bohlam. Dianjurake kanggo digunakake ing njero ruangan; mung Kanggo panggunaan diwasa.

Dekorasi tembok kerajinan kayu lan logam Natal iki:

14,76 "L x 18,7" W x 0,59 "H

Bahan: MDF veneer cemara Cina, IRON

Werna: coklat, ijo lan galvanis

Wangun: bohlam

Fitur dekorasi tembok kerajinan kayu lan logam Natal sing digantung:

Godhong holly ijo lan woh abang;

Tembung wesi galvanis "GOLEK";

Bingkai bentuk bohlam lampu kayu coklat;

Plak sing sampurna kanggo dekorasi kamar sampeyan;

Pilihan sing apik kanggo kulawarga lan kanca saiki.

Informasi pengiriman dekorasi dekorasi kerajinan kayu lan logam Natal:

Christmas Wood And Metal Craft Wall Décor Hanging

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 50000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa rega hiasan tembok kerajinan kayu lan logam Natal?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Christmas Wood And Metal Craft Wall Décor Hanging

Panas Tags: Tembok Kerajinan Kayu Dan Logam Kayu DÃ © cor Gantung, Produsen, Pemasok, Grosir, Khusus, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Rumah Tani, Omah DÃ © cor

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.