Kayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh
  • Air ProKayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh
  • Air ProKayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh
  • Air ProKayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh
  • Air ProKayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh
  • Air ProKayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh
  • Air ProKayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh
  • Air ProKayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh

Kayu Natal lan Kerajinan Logam Sleigh

Tambah sentuhan klasik ing tampilan preinan nganggo kayu Natal lan giring kerajinan logam! Giring iki nduweni kemewahan mutiara lan emas sing elegan sing apik lan apik banget kanggo dekorasi Natal sampeyan.

Model:KH19437

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Giring kayu lan logam Natal

Christmas Wood And Metal Craft Sleigh

Giring kayu lan logam Natal

Tambah sentuhan klasik ing tampilan preinan nganggo kayu Natal lan giring kerajinan logam! Giring iki nduweni kemewahan mutiara lan emas sing elegan sing apik lan apik banget kanggo dekorasi Natal sampeyan. Giring kerajinan kayu lan logam Natal iki digawe saka bahan logam tahan lama, giring S2 iki dirancang kanggo nahan panggunaan dawa lan kahanan cuaca sing angel - cocok kanggo njobo. Yen wis usum preinan, giring kayu lan logam Natal iki uga bisa digunakake kanggo panyimpenan sing trep. Ora ana lampu, saengga bisa diselehake ing endi wae sing sampeyan pas tanpa perlu kuwatir babagan jarak outlet. sampurna kanggo omahmu.

Ukuran kriting kayu lan logam Natal iki:

17,91 "L x 5,51" W x 7,09 "H,

Bahan: wesi

Werna: abang lan emas

Wujude: giring

Fitur giring kerajinan kayu lan logam Natal:

Giring Natal kanthi warna abang lan emas padhang nyedhiyakake tambahan kanggo tampilan liburan sampeyan;

Dibangun saka logam bermutu kanggo nahan panggunaan dawa lan kahanan cuaca sing kenceng;

Giring Natal ora kalebu lampu, supaya ora dilebokake ing endi wae sing sampeyan rasakake tanpa kuwatir babagan jarak menyang toko;

uga bisa digunakake kanggo panyimpenan sing trep;

Cocog kanggo tampilan liburan njero ruangan utawa ruangan.

Informasi pengiriman kanggo giring kerajinan kayu lan logam Natal:

Christmas Wood And Metal Craft Sleigh

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 20000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane gajine kayu lan logam Natal?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Christmas Wood And Metal Craft Sleigh

Panas Tags: Kerajinan Kayu Natal Dan Logam, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.