Tanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal
  • Air ProTanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal

Tanduran Kerajinan Kayu lan Kayu Natal

Tandur tanduran utawa kembang empuk ing tanduran hiasan iki lan lebokake ing pojok omah sing paling disenengi kanggo nggawa efek ijo. Tanduran kerajinan kayu lan logam Natal minangka dekorasi unik sing nambah wilayah sing apik karo gaya alam.

Model:KH20222-4

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran kerajinan kayu lan logam Natal

Christmas Wood And Metal Craft Planters

Tanduran kerajinan kayu lan logam Natal

Tandur tanduran utawa kembang empuk ing tanduran hiasan iki lan lebokake ing pojok omah sing paling disenengi kanggo nggawa efek ijo. Tanduran kerajinan kayu lan logam Natal minangka dekorasi unik sing nambah wilayah sing apik karo gaya alam. Mirsani aura ayu sing diterangake. Tanduran kerajinan kayu lan logam Natal iki nduweni finish abang kanthi tembung mili â € œMERRY CHRISTMASâ € ing sisih ngarep, dilengkapi telung wit pinus putih, ora duwe bolongan got sing disaranake kanggo Dimensi ruangan lan njobo ruangan Dimensi: 13.98 "H x 7,68 "W x 4,53" D, tanduran Natal deso ing negara abang.

Tanduran kerajinan kayu lan logam Natal iki ngukur:

13,98 "H x 7,68" W x 4,53 "D

Bahan: MDF

Werna: abang lan putih

Wujude: segi papat

Fitur saka tanduran kerajinan kayu lan logam Natal:

Rampung abang kanthi tembung sing mili â € ¦MERRY CHRISTMASâ € ing sisih ngarep;

Dianjurake kanggo panggunaan njero ruangan wae;

Bisa digunakake minangka kothak panyimpenan;

Informasi pengiriman petani kerajinan kayu lan logam Natal:

Christmas Wood And Metal Craft Planters

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 50000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane para petani kerajinan kayu lan logam Natal?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Christmas Wood And Metal Craft Planters

Panas Tags: Pabrik Kerajinan Kayu lan Logam Kayu, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.