Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal
  • Air ProGantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal

Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal

Deleng plak Natal kayu iki! Nduwe godhong holly ijo lan woh abang, tembung wesi galvanis "GOLEK" lan cocog kanggo dekorasi kamar sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake Kerajinan Kayu lan Kayu Natal ing tembok, meja pungkasan utawa mantel ing musim liburan iki!

Model:KH18548

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal

Christmas Wood And Metal Craft Wall Décor Hanging

Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal 

Look at this wooden Christmas plaque! Features green holly leaves and red fruit, the galvanized iron word "JOY" and is perfect for your room's decor. You can place this Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal on your wall, an end table or on your mantel this holiday season! Brown wooden light bulb shape framed Christmas wall plaque features green holly leaves and red fruit. The flowers and leaves are surrounding the word. The plaque has the word "JOY" in galvanized iron carved letters. This Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal plaque is light bulb in shape. Recommended for indoor use; only For adult use only.

This Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal measures:

14,76 "L x 18,7" W x 0,59 "H

Bahan: MDF veneer cemara Cina, IRON

Werna: coklat, ijo lan galvanis

Wangun: bohlam

Features of Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal:

Godhong holly ijo lan woh abang;

Tembung wesi galvanis "GOLEK";

Bingkai bentuk bohlam lampu kayu coklat;

Plak sing sampurna kanggo dekorasi kamar sampeyan;

Pilihan sing apik kanggo kulawarga lan kanca saiki.

Shipping information for Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natal:

Christmas Wood And Metal Craft Wall Décor Hanging

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 50000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). What is the Gantung Kerajinan Kayu lan Logam Natalâ regane?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Christmas Wood And Metal Craft Wall Décor Hanging

Panas Tags: Gantung, Kerajinan Kayu Natal, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.