Kabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci
  • Air ProKabinet kanthi 6 Laci

Kabinet kanthi 6 Laci

Saben laci Kabinet kanthi 6 Laci diwenehi aksen karo gagang logam nada industri ing tikungan sederhana, kontras kanthi apik karo gaya pedesaan saka finish kayu lan struktur bingkai logam. Kenceng lan apik banget, Kabinet iki kanthi 6 Drawer sing ngatur bisa mlaku ing kamar wiwit jedhing nganti kamar turu nganti ruang tamu.

Model:KH20518

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabinet kanthi 6 Laci

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

The Kabinet kanthi 6 Laci Bring a touch of vintage charm to any room in your household with this rustic style wood sideboard organizer. This organizer boasts 6 big long-shaped file drawers in which any variety of items can be stored, such as office supplies and cherished jewelry. Each drawer of the Kabinet kanthi 6 Laci is accented with industrial tone metal handles in simple bend, contrasting nicely with the rustic style of the wood finish and metal frame structure. Sturdy and charming, this Kabinet kanthi 6 Laci organizer would do well in rooms ranging from bathrooms to bedrooms to living rooms. Light up and organize your home with this utilitarian and well-designed rustic wood storage drawer set. Due to monitor variations colors may appear slightly different. The Kabinet kanthi 6 Laci approximate Dimensions (in inches): Overall – 48.03â € ™ H x 23.62â € ™ W x 16.14â € D. N, Ora dibutuhake majelis.

This Kabinet kanthi 6 Laci measures:

48.03â € ™ H x 23.62â € ™ W x 16.14â € D

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: Cuci putih lan ireng

Wujude: segi papat

Bobot net: 64.076lbs

Features of Kabinet kanthi 6 Laci:

Potongan aksen gaya lan serbaguna;

Ruang panyimpenan interior sing akeh;

Desain gaya nambah rasa elegan lan dekorasi omah kanthi sampurna;

Ora dibutuhake majelis.

Shipping information for Kabinet kanthi 6 Laci:

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). What is the Kabinet kanthi 6 Laci’s price ?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Vintage Look White Wash Metal Frame Wood Cabinet Storage With 6 Drawers

Panas Tags: Kabinet kanthi 6 Laci, Produsen, Pemasok, Grosir, Khusus, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.