Tanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah
  • Air ProTanduran Kayu Spring House Omah

Tanduran Kayu Spring House Omah

Tanduran kayu musim semi omah manuk ora duwe outlet banyu lan digunakake minangka pot kembang hidroponik. Tandur ditanduri plastik supaya sampeyan bisa nyelehake lemah lan tanduran nyata.

Model:KH19814-B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tanduran kayu spring house omah manuk

Bird House Spring Wood Planter

Tanduran kayu musim semi omah manuk ora duwe outlet banyu lan digunakake minangka pot kembang hidroponik. Tandur ditanduri plastik supaya sampeyan bisa nyelehake lemah lan tanduran nyata. Tanduran kayu spring HouseBird omah iki Sampurna kanggo nggawa warna lan urip ing tema dekorasi omah - Nampilake apik ing meja, teras, meja kerja utawa kantor, ing kamar turu, ruang tamu, kebon, utawa minangka pusat; Cocog kanggo wong sing seneng seni lan kerajinan DIY, penggemar kebon utawa tanduran, utawa mung kanggo menehi proyek sing nyenengake kanggo kabeh omah

Tanduran kayu musim semi omah Bird iki:

6.02â € ™ L x 5,91â € ™ Wx 6.3â € H

Bahan: MDF

Werna: stiker putih lan kembang

Wangun: wujud omah

Fitur planter kayu spring house Bird:

Pot kembang apik banget lan apik banget;

Cocog banget kanggo nyekel succulents, herbal lan kaktus cilik. ;

Dekorasi ambang jendela lan meja sing paling apik ing njero ruangan;

hadiah sampurna kanggo pesta, ulang taun, Dina Valentine, Natal, lsp.

Bisa digunakake minangka kothak panyimpenan kanggo cemilan utawa barang cilik;

Minangka dekorasi omah;

Dianjurake kanggo digunakake ing njero ruangan.

Informasi pengiriman kanggo petani kayu spring house Bird:

Bird House Spring Wood Planter

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 20000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 45-60 dina

FAQ

1). Apa regane petani kayu Spring house?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimal yaiku 200 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ cermin yaiku 200PCS / SET, yen produk kasebut bentuke khusus, MOQ bakal 300-500 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 200 pcs.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

 

5). Apa banyu planter kayu spring omah omah ditutup?

Kanggo tanduran kayu, sampeyan bisa milih liner plastik PVC kanthi gratis;

Kanggo tanduran logam, bisa nindakake anti banyu transparan kanthi gratis, nanging sawetara bentuk khusus kudu khusus nyelehake liner plastik.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Bird House Spring Wood Planter

Panas Tags: Pabrik Kayu Musim Semi Burung, Pabrikan, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.