Panyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik
  • Air ProPanyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik

Panyimpenan Meja Tanduran Tv Pintu Pabrik

Panyimpenan TV peternakan lawang TV ing gudang Meja Cocog kanggo Akeh Acara, apik banget lan dipersonalisasi. Sanalika, sabuk suspensi logam ing lawang dilengkapi roda, sing ngidini sampeyan pindhah kanthi gaweyan, lan tenang banget tanpa nyebabake kulawarga.

Model:KH19773

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gudang lawang TV ngadeg gudang kerajinan meja keranjang

Barn Door Tv Stand Table Craft Farmhouse Storage

Panyimpenan TV peternakan lawang TV ing gudang Meja Cocog kanggo Akeh Acara, apik banget lan dipersonalisasi. Sanalika, sabuk suspensi logam ing lawang dilengkapi roda, sing ngidini sampeyan pindhah kanthi gaweyan, lan tenang banget tanpa nyebabake kulawarga. Penyimpanan peternakan meja keranjang TV pintu Barn wis duwe rong papan panyimpenan sing beda dibukak lan ditutup, sing bisa nggampangake sampeyan nyelehake macem-macem perkara. Kabinet praktis kaya mangkene, lebokake troli kanthi cepet, lan supaya bisa dadi gampang. Sampeyan bisa nggunakake panyimpenan peternakan meja keranjang TV lawang Lumbung minangka lemari TV ing ruang tamu, minangka kabinet panyimpenan ing kamar turu, utawa minangka papan kerja ing pawon apartemen cilik. Ora preduli ing endi wae, sampeyan bakal dadi asisten paling kuat ing sajroning urip, ngewangi sampeyan supaya papan urip luwih tumata.

Ukuran pintu gudang peternakan TV ing lawang Barn iki:

47.24â € x x 11.81â € x x.4.42â € ™ H

Bahan: cemara Cina, MDF, Wesi.

Werna: coklat

Wujude: segi papat

Bobot net: 44,84 lbs

Fitur panyimpenan peternakan meja keranjang TV lawang lawang:

Kabinet TV bisa diselehake TV sajrone 50-inch
Gaya modern bisa digabung kanthi sampurna ing gaya dekorasi sampeyan
Gunakake papan kayu sing aman lan ramah lingkungan, kapasitas bantalan sing apik lan apik
Trek logam lan sabuk penundaan, kuwat lan awet
Geser lawang kabinet, gampang obah tanpa rame
Papan panyimpenan gedhe supaya omahmu luwih jembar.

Informasi pengiriman kanggo gudang lawang peternakan TV ing lawang lawang:

Barn Door Tv Stand Table Craft Farmhouse Storage

FOB: FUZHOU

Kemampuan Suplai: 2000 pcs / wulan

Bahan paket: karton

Ketentuan pembayaran: Simpenan TT30%, saldo 70% tumrap dokumen pengiriman

Dina produksi: 75 dina

FAQ

1). Apa regane panyimpenan peternakan meja lawang TVBarn door TV?

Regane bisa dirundingake miturut jumlah pesanan. Jumlah pesanan minimum yaiku 100 pcs.

 

2). Apa MOQ?

Biasane, MOQ 100PCS, yen produk kasebut bentuk khusus, MOQ bakal 200-300 pcs miturut panjaluk produksi. Kanggo item iki, MOQ 100set.

 

3). Apa sampeyan nampa L / C?

Ya, nanging jumlah pesanane kudu ora kurang saka $ 10.000.

 

4). Apa sampeyan nampa LCL?

Ya, kita bakal ngisi biaya $ 150-350 miturut, yen jumlah order CBM kurang saka 20ft.

Cathetan:

Produk diukur nganggo tangan dhewe, mula ukuran produk bisa uga duwe 1cm-2cm / 1g-5g beda karo barang asli ing wektu sing padha.

Werna bisa uga beda karo gambar minangka penyimpangan cahya lan sudut. Kita njamin gayane padha kaya sing ditampilake ing gambar.

Sampeyan disambut kanggo ngubungi kita babagan rega utawa pitakon liyane!

Matur suwun lan seneng tuku!

Rekomendasi tanduran kayu liyane sing gegandhengan:

Barn Door Tv Stand Table Craft Farmhouse Storage

Panas Tags: Gudang Pintu TV Stand Meja Kerajinan Penyimpanan Rumah Petani, Produsen, Pemasok, Grosir, Disesuaikan, Penjualan Panas, Cina, Pabrik, Pedesaan, Antik, Multi-fungsi, Taman, Farmhouse, Décor Ngarep

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.